Gerard Pique e istorie pentru Shakira! Artista s-ar iubi cu un bărbat cu 21 de ani mai tânăr decât ea

A trecut deja jumătate de an de la despărțirea dintre Shakira și Gerard Pique. Artista a traversat o perioadă destul de dificilă, mai ales din cauza informațiilor că fostul fotbalist a înșelat-o cu o altă femeie. Acum, se pare că soarta este din nou de partea ei și ar exista deja un alt bărbat care o face să zâmbească. 

Potrivit informațiilor oferite de presa internațională, Shakira ar fi depășit drama despărțirii de Gerard Pique. Artista de origine columbiană ar avea „bucurii” la un antrenor de surf cu, atenție, 21 de ani mai tânăr decât ea!

Cine este noul bărbat din viața Shakirei

Shakira și-a refăcut viața după despărțirea de Pique. Artista de origine columbiană s-ar fi cuplat cu un antrenor de surf cu 21 de ani mai tânăr decât ea. Este vorba, spune presa, de  Gorka Ezkurdia, un tinerel de numai 22 de ani care i-ar fi putut fi, cu ușurință, chiar și fiu. Cei doi au fost văzuți împreună pe plajele din Cantabria, acolo unde s-au bucurat împreună de valuri, de soare și de momente petrecute împreună. 

Cu toate acestea, între cei doi nu au existat momente intime, după cum a menționat presa, deși în imaginile surprinse de paparazzi se vede clar că au avut apropieri. 

Shakira, împreună cu antrenorul de surf tinerel
Shakira, împreună cu antrenorul de surf tinerel

„Joi am primit informația că Shakira urma să facă o excursie cu copiii ei. Îi place foarte mult să facă surf și mi s-a spus că această escapadă este binevenită. Când am ajuns în Cantabria, surpriza mea a fost că l-am găsit pe acest instructor de surf chiar în casa în care era și Shakira”, a spus jurnalistul spaniol Jordi Reyna. 

Citește și - Decizie uluitoare în procesul dintre Shakira și Pique. Ce se întâmplă cu cei doi copii ai vedetelor

Tot ce nu se știe despre noul iubit al Shakirei

Potrivit informațiilor din presă, Gorka are ca pasiune fotografia, dar și surfingul, sportul în cadrul căruia activează ca antrenor profesionist. Acest lucru se poate vedea și pe Instagramul său, acolo unde postează numeroase fotografii cu activitatea care-i aduce atâta plăcere. Mai mult, presupusul iubit al Shakirei se autointitulează ca fiind un fotograf al oceanelor. 

Shakira și Pique s-au despărțit după 12 ani de relație

Deși au fost împreună vreme îndelungată, mai exact 12 ani, Shakira și Pique și-au separat destinele anul acesta, în urma unui scandal monstruos. Se pare că de vină ar fi fost infidelitatea fostului star al Barcelonei.

La momentul respectiv, Shakira a vorbit despre separarea de Pique, spunând faptul că ruptura a afectat-o atât pe ea, cât și pe copiii săi. 

”Este pentru prima dată când vorbesc despre această situație. Am tăcut și am încercat să procesez tot ce se întâmplă. Este dificil să vorbesc, mai ales că încă nu s-a terminat și sunt în centrul atenției și pentru că despărțirea noastră nu este o despărțire normală.

Este dificil nu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei, incredibil de dificil. Am încercat să ascund această situație de copiii mei. Am încercat să îi protejez pentru că aceasta este prioritatea mea în viață, dar apoi, la școală, aud lucruri de la prietenii lor sau văd știri neplăcute pe internet și îi afectează.

Uneori simt că totul este doar un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat, dar nu, este real. Cum am zis, este probabil cea mai neagră perioadă din viața mea.

Indiferent de felul în care au decurs lucrurile și de felul în care Gerard și cu mine ne simțim ca foști parteneri, el este tatăl copiilor mei. Avem o datorie față de acești băieți minunați și am încredere că ne vom da seama ce este mai bine pentru viitorul lor”, a spus Shakira, potrivit Mundo Deportivo.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net