Decizie uluitoare în procesul dintre Shakira și Pique. Ce se întâmplă cu cei doi copii ai vedetelor

Ultima actualizare:

Shakira și Gerard Pique au ajuns la un acord în privinţa custodiei celor doi copii ai lor. Anunțul a fost făcut marţi, 8 noiembrie, de agentul de presă al cântăreței din Columbia, citat de Reuters.

Decizie uluitoare în procesul dintre Shakira și Pique
Decizie uluitoare în procesul dintre Shakira și Pique

După 11 ani de relație, cele două vedete au șocat întreaga lume în momentul în care s-au despărțit în această vară. Din acel moment a început un adevărat calvar pentru cuplul care părea de neclintit până atunci.

De la paparazzi la acuzații dure în presă, de la amanta fotbalistului până la versurile misterioase din melodiile cântăreței - totul a fost un calvar pentru Shakira și Pique. Dar probabil cel mai dureros lucru în această despărțire îl reprezintă impactul puternic pe care l-au resimțit cei doi copii ai cuplului.

Ce se întâmplă cu Milan și Sasha, cei doi copii ai lui Pique și Shakira

Shakira și Pique au doi copii
Shakira și Pique au doi copii

Potrivit cotidianului La Vanguardia, acordul dintre cele două vedete stipulează că fiii fostului cuplu, Milan, în vârstă de nouă ani, şi Sasha, în vârstă de şapte ani, se vor muta împreună cu mama lor în oraşul american Miami, scrie Agerpres.

După ce au locuit toată viața în Spania, cei doi copii își vor schimba acum complet viața. Milan și Sasha vor se vor muta în Florida.

Negocierile acordului au durat aproximativ 12 ore. Copiii vor petrece Crăciunul la Barcelona, dar imediat ce va începe anul 2023, fotbalistul își va lua la revedere și își va asuma un sacrificiu dureros, astfel încât tinerii să nu aibă parte de o despărțire și mai traumatizantă, notează cotidianul La Vanguardia, potrivit The Daily Mail.

Fostul partener al Shakirei va putea să-și viziteze copiii ori de câte ori va dori, conform sursei citate.

Shakira și Pique nu s-au căsătorit niciodată

Shakira și Pique s-au despărțit în vara lui 2022
Shakira și Pique s-au despărțit în vara lui 2022

Shakira, în vârstă de 45 de ani, şi fotbalistul Gerard Pique, în vârstă de 35 de ani, au fost împreună mai bine de 10 ani, dar nu s-au căsătorit niciodată. 

Cei doi s-au cunoscut în 2010, chiar înainte de startul Cupei Mondiale de Fotbal din Africa de Sud. Atunci, fotbalistul catalan a apărut alături de Shakira în videoclipul melodiei "Waka Waka” (cântecul oficial al competiţiei).

Totul mergea lin și frumos în viața celor doi, dar apoi a venit anunțul bombă din vara lui 2022, când Shakira şi Gerard Piquet şi-au anunţat despărţirea prin intermediul unui comunicat comun publicat în luna iunie. 

Recent, viețile celor două vedete au fost pline de turbulențe. Pique și-a anunțat retragerea din fotbal, în timp ce Shakira urmează să fie judecată într-un proces în care este acuzată de o presupusă fraudă fiscală în Spania, după ce nu ar fi achitat impozite de până la 14,5 milioane de dolari pentru venituri obţinute între anii 2012 şi 2014. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image
actualitate.net
image
actualitate.net