Gerard Pique a surprins-o pe Shakira! Gestul superb făcut de fotbalistul lui Barcelona

Ultima actualizare:

Gerard Pique și Shakira au trecut printr-o despărțire plină de turbulențe, după ce s-a aflat că fotbalistul ar fi avut o amantă. Cu toate acestea, fundașul lui Barcelona a făcut recent un gest emoționant.

Gerard Pique a surprins-o pe Shakira
Gerard Pique a surprins-o pe Shakira

Shakira este foarte afectată în ultimul timp de starea de sănătate tot mai precară a tatălui ei. Fostul ei partener de viață, Gerard Pique, nu are sufletul de piatră când vine vorba de bunicul copiilor săi. În vârstă de 35 de ani, fotbalistul a făcut un gest superb!

Fundașul lui FC Barcelona a făcut abstracție de toate agitația din jurul despărțirii sale de frumoasa cântăreață și a mers la spital să-l viziteze pe William Mebarak, tatăl Shakirei. Nidia Ripoll, mama artistei, a confirmat acest episod, se arată în presa spaniolă, conform Okmagazine.

Pique și Shakira s-au despărțit după 10 ani de relație
Pique și Shakira s-au despărțit după 10 ani de relație

Chiar dacă Gerard Pique și Shakira nu-și mai vorbesc în prezent decât prin intermediul avocaților, fotbalistul se pare că a rămas foarte atașat de părinții vedetei.

Sportivul l-a vizitat pe William Mebarak la spitalul din Barcelona unde este internat. „Sigur că a venit,” a spus Nidia Ripoll pentru presa iberică. „Încă suntem o familie”, adăugat mama Shakirei.

Din păcate, tatăl vedetei din Columbia a avut un an foarte dificil. Acesta a făcut o formă gravă de COVID, a suferit o căzătură urâtă și a avut câteva intervenții chirurgicale. 

Shakira, imagine superbă cu părinții ei. „Așa arată iubirea adevărată”

Parinții Shakirei - Foto: Instagram
Parinții Shakirei - Foto: Instagram

Părinții Shakirei, William Mebarak Chadid și Nydia del Carmen Ripoll Torrado, se iubesc la fel de mult ca în tinerețe. De altfel, fiica lor a postat o imagine înduioșătoare, de la spital, cu cei doi sărutându-se. „Așa arată iubirea adevărată”, a scris cântăreața în dreptul postării de pe Instagram.

În vară, Gerard Pique și Shakira s-au despărțit după de 10 ani de relație. Faimosul cuplu are doi copii și o avere impresionantă.

Recent, cântăreața a lansat piesă, ”Monotonia”, care a devenit instant un hit. În melodie, Shakira vorbește despre inimi frânte și despărțire. Iar versurile ar putea fi mai mult decât sugestive pentru ce s-a întâmplat între cei doi: „Nu a fost vina ta, a mea nici atât. A fost de vină monotonia.”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net