Shakira, cântec cu mesaj dur la adresa lui Pique

Shakira nu uită și nu iartă. Despărțirea din vară de fotbalistul spaniol Pique, după o relație de 12 ani, a lăsat urme adânci.

Shakira a fost trădată cu o puștoaică
Shakira a fost trădată cu o puștoaică

Jucătorul a înșelat-o pe cântăreață cu o puștoaică, ea a aflat și totul s-a încheiat cu un scandal și multe lacrimi. La șase luni de la acel eveniment, Shakira a lansat o piesă împreună cu DJ-ul argentinian Bizarrap, care are versurile inspirate din drama trăită de artistă. Tocmai din acest motiv, ea a ”rupt” totul pe Youtube, devenind, în doar 12 ore de la postarea pe Youtube, piesa latino cu cel mai mare număr de vizionări în primele ore de la lansare: peste 26 de milioane de vizualizări. Culmea e că nici nu are un nume exact, fiind filmări care par făcute în studioul de înregistrări. De altfel, clipul se cheamă Shakira/ BZRP Music Sessions #53.

Iată câteva versuri din această piesă, care este, de fapt, un manifest împotriva lui Pique. ”Te dădeai mare campion/ Dar când am avut nevoie de tine, mi-ai arătat cea mai proastă versiune”, ”Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo/ Ai schimbat un Rolex cu un Casio”, ”M-ai lăsat vecină cu soacra/ Cu presa la ușă și datoriile la Fisc/ Ai crezut că m-ai rănit/ Dar m-ai făcut mai dură”, ”Mie îmi convine/ Voi elibera casa mâine/ Și, dacă vrei, o poți aduce și pe ea la tine”.

Shakira și Pique nu au fost niciodată căsătoriți

Shakira, în vârstă de 45 de ani, şi fotbalistul Gerard Pique, în vârstă de 35 de ani, au fost împreună mai bine de 10 ani, dar nu s-au căsătorit niciodată. 

Cei doi s-au cunoscut în 2010, chiar înainte de startul Cupei Mondiale de Fotbal din Africa de Sud. Atunci, fotbalistul catalan a apărut alături de Shakira în videoclipul melodiei "Waka Waka” (cântecul oficial al competiţiei).

Totul mergea lin și frumos în viața celor doi, dar apoi a venit anunțul bombă din vara lui 2022, când Shakira şi Gerard Piquet şi-au anunţat despărţirea prin intermediul unui comunicat comun publicat în luna iunie. 

Recent, viețile celor două vedete au fost pline de turbulențe. Pique și-a anunțat retragerea din fotbal, în timp ce Shakira urmează să fie judecată într-un proces în care este acuzată de o presupusă fraudă fiscală în Spania, după ce nu ar fi achitat impozite de până la 14,5 milioane de dolari pentru venituri obţinute între anii 2012 şi 2014. 

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
alexandra dinub jpg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg