Un miliardar îi lasă averea grădinarului său pentru că nu are copii!

Poveste ca în filme! Nicolas Puech, în vârstă de 80 de ani, unul dintre urmașii fondatorului brandului de lux Hermès, dorește să-și adopte grădinarul pentru a-i lăsa o parte din averea sa uriașă, conform Tribune de Genève.

Nicolas Puech
Nicolas Puech are o avere de 12 miliarde de dolari (Foto: Profimedia)

Bărbatul, care are dublă cetățenie, elvețiană și franceză, deține aproximativ 5% din acțiunile Hermès și, fiind necăsătorit și fără copii, a decis să îi lase angajatului său o bună parte din averea sa, evaluată la aproximativ 12 miliarde de dolari.

Grădinarul de 51 de ani ar putea moșteni aproximativ 6 miliarde de dolari

Prin intermediul unui avocat, Puech a dispus efectuarea unei proceduri de adopție pentru bărbatul de 51 de ani. Deși înfierea unui adult în Elveția este neobișnuită, dacă procedura se va încheia cu succes, acesta ar putea moșteni cel puțin jumătate din avere.

ÎUrmașul fondatorului Hermes a cerut unui avocat să rezolve problema moștenirii sale. Totodată, acesta a fost însărcinat și cu demararea unei proceduri de adopție, care încă este în desfășurare. „În Elveția, adopția unui adult nu este obișnuită, dar nu imposibilă", conform sursei citate mai sus. Cu toate acestea, există o problemă majoră: în 2011, Nicolas Puech a semnat un acord prin care a promis să lase întreaga sa avere unei fundații,  care are sediul în Geneva, numită Isocrate.

Această fundație finanțează proiecte de combatere a dezinformării. La începutul anului 2023, miliardarul Nicolas Puech a anunțat că intenționează să facă alte aranjamente testamentare. Organizația Isocrate a declarat că a aflat recent despre dorința lui Puech de a anula acordul de moștenire, dar nu are cunoștință despre alte măsuri luate în acest caz. Fundația a considerat că această dorință de a anula acordul de moștenire pare neîntemeiată și a avertizat că activitățile publice ale fundației sunt amenințate în acest context.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net