Obiceiuri de miliardar. Câte ore doarme pe noapte și ce face înainte să se culce unul dintre cei mai bogați oameni din lume

Miliardarul Marc Benioff spune că nu doarme mai puțin de 8 ore într-o noapte și că apelează adesea la mediație. Alți directori de top spun că dorm în medie 4-6 ore pe noapte, însă studiile arată la productivitatea este extrem de scăzută în acest caz.

Detalii despre viața miliardarului Marc Benioff Foto: Wikipedia
Detalii despre viața miliardarului Marc Benioff Foto: Wikipedia

Câte ore doarme pe noapte Benioff

Benioff a împărtășit recent câteva detalii despre rutina sa într-un interviu acordat GQ, citat de Business Insider, scrie Digi24.ro. El a vorbit despre programul de somn și despre cum apelează la meditație pentru a intra într-o „zonă zen”.

Benioff a mărturisit că doarme în medie aproximativ 8 ore pe noapte. Deși cei mai mulți oameni de afaceri de succes afirmă că pot supraviețui dacă dorm 4 ore pe noapte, Benioff este reticent și, oricum, n-ar face așa ceva. „Nu, nu cred că este o idee bună. Studiile medicale asta spun", a menționat el.

Benioff are o rutină strictă de meditație

Alți directori de top, precum fostul CEO al Twitter Jack Dorsey, fostul CEO Pepsico, Indra Nooyi și fostul director general al General Electric, Jeff Immelt, au spus că dorm în medie 4-6 ore pe noapte. Foștii președinți Barack Obama și Donald Trump au vorbit și ei despre faptul că dorm destul de puțin.

Medicii recomandă ca un adult să doarmă între 7 și 9 ore pe noapte. Privarea de somn poate duce la probleme grave, precum afectarea funcției cognitive, un sistem imunitar slăbit și creșterea în greutate. Benioff are, de asemenea, o rutină strictă de meditație încă din 1992 și că asta îl ajută să gestioneze stresul. Este un fan atât de mare al meditației încât își încurajează angajații să facă același lucru, iar sediul Salesforce din San Francisco are camere de meditație la fiecare etaj.

Cine este Benioff

Benioff s-a născut în San Francisco şi a absolvit un liceu local, după care a urmat cursurile Universităţii din Carolina de Sud, obţinând o diplomă în administrarea afacerilor. Pasionat de informatică, Benioff a dezvoltat şi vândut prima sa aplicaţie încă din timpul liceului. La 15 ani a fondat compania Liberty Software, realizând jocuri pentru platforma Atari. La 16 ani, Marc Benioff câştiga peste 1.500 de dolari pe lună, bani suficienţi pentru a-şi plăti taxele de colegiu.

Ce avere are Marc Benioff

Profesorii de la universitate i-au recomandat să lucreze în zona aplicaţiilor realizate pentru clienţi, aşa că Benioff s-a an-gajat la Oracle, unde a rămas timp de 13 ani. El a ocupat diverse funcţii în departamentele de vânzări, marketing şi dezvoltare.

În iunie 2010, Benioff şi soţia Lynne au donat 100 de milioane de dolari pentru construirea unui spital de copii în San Francisco. Marc Benioff are o avere estimată la 3,5 miliarde de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
pensie jpeg
cuie jpg
serghei mizil 0 jpeg
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net