Un român a transformat o casă în paragină într-o locuință pentru familia lui, iar rezultatele sunt uimitoare. FOTO

Un cetățean român, inițial fără un plan bine definit, a achiziționat un teren împreună cu o casă vechi și neglijată, având ca principal scop utilizarea acesteia ca refugiu de weekend, pentru relaxare în natură.

Așa arata casa atunci când a fost cumpărată / foto: Facebook
Așa arata casa atunci când a fost cumpărată / foto: Facebook

Cu timpul, acesta a reușit să transforme respectiva proprietate într-o locuință impresionantă și atractivă.

Cristian, așa cum se numește proprietarul, a împărtășit povestea sa pe grupul de Facebook „Mutat la țară – Viața fără ceas”, explicând cum decizia de cumpărare a fost luată spontan, motivată mai mult de teren și locație decât de casa în sine.

El a mărturisit că, deși inițial nu avea un plan clar sau cunoștințe avansate în construcții, a început să lucreze la renovarea casei, curții și grădinii.

Rezultatul eforturilor sale poate fi observat în fotografiile postate, iar el însuși afirmă că, deși nu este sigur cât de impresionant este rezultatul pentru alții, pentru el și familia sa este perfect.

Oamenii l-au lăudat pentru rezultatul renovării casei de la țară

Postarea a strâns peste 700 de comentarii de apreciere / foto: Facebook
Postarea a strâns peste 700 de comentarii de apreciere / foto: Facebook

Postarea sa a adunat peste 700 de comentarii pozitive, mulți oameni exprimându-și admirația pentru modul în care a reușit să transforme o casă considerată fără speranță într-o locuință de vis.

Printre comentarii, membrii grupului au lăudat inițiativa lui Cristian, subliniind importanța revenirii la rădăcini și felicitându-l pentru crearea unui adevărat „colțișor de rai”.

Unul dintre comentatori a remarcat că „Omul sfințește locul!”, în timp ce alții au apreciat modestia și eforturile lui Cristian, încurajându-l să se bucure de frumusețea și liniștea noului său cămin.

În plus, unii membri ai grupului și-au exprimat invidia, în sensul pozitiv, față de realizarea lui Cristian, recunoscând că le-a dat curaj să își urmeze propriile proiecte de renovare, chiar dacă se confruntă cu limitări financiare.

Mai multe fotografii cu casa după renovare, postate de Cristian V. pe Facebook, au completat narativul impresionant al transformării sale, evidențiind schimbarea radicală a proprietății și succesul său în revitalizarea unei case abandonate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net