Un român s-a îmbogățit cu o idee banală. Cum face saci de bani pe perioada verii: „Cererile vin din toată țara”

Ultima actualizare:

Un român s-a îmbogățit cu o idee banală! A reușit să facă saci de bani pe perioada verii profitând de vremea caniculară!

Un român s-a îmbogățit cu o idee banală
Un român s-a îmbogățit cu o idee banală

Vremea caldă ne dă bătăi de cap tuturor, așa că încercăm să găsim tot felul de metode prin care să ne răcorim. Investim în aparate de aer condiționat, apelăm la diferite trucuri și de multe ori puneam gheață în băuturi. Iar, pe timp de vară, cererea de cuburi de gheață este mare.

Un prahovean s-a îmbogățit cu o idee banală

Un român s-a îmbogățit cu o idee banală
Un român s-a îmbogățit cu o idee banală

Se spune că atunci când vrei să începi o afacere trebuie să ai în vedere ce nevoi au oameni, ei bine, de o asemenea idee a ținut cont și un prahovean, care a decis să își deschidă o ghețărie! Conform reportajului Observator, Horia Georgescu este cel care a înființat singura fabrică de gheață din județul Prahova și spune că treaba merge bine: sunt comenzi în toată țara, iar TIR-urile pleacă cu transportul în fiecare zi, în fiecare colț din România.

În timp ce în depozitele fabricii temperaturile sunt sub limita înghețului, nici în hala de producție acestea nu sunt cu mult diferite, angajații nu au de ce să se plângă. Cererile curg în perioada asta, așa că oamenii muncesc la fox continuu. Cuburile de gheață sunt ambalate în pungi de 2,5 kilograme și zilnic fabrica din Pleașa produce în jur de 10-12 tone, fiind distribuitor național. Mai mult decât atât, fabrica produce și pungi de gheață de 0,6; 1,2; 2 și 5 kilograme.

Au noroc cu vremea, cu cât este mai cald, cu atât cererile cresc și ele: „Perioada caniculară este foarte propice pentru noi. Numai ieri și astăzi au plecat trei tiruri. (...) lucrăm la foc continuu pentru a reuși sa ducem la bun plan toată productia și cererea.”, spune Florentina Jingulescu, responsabil vâznări, potrivit Observatornews.ro.

Direct din fabrică, o pungă de gheață de 2,5 kilograme se vinde cu 5 lei, în timp ce la rafturile magazinelor sau benzinăriilor prețul se dublează și chiar triplează. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net