Unde se află statuia făcătoare de minuni a Fecioarei Maria. Este cea mai mare din Europa și se regăsește în România

În pitorescul ținut din apropierea Miercurea Ciuc, România, se înalță o statuie impunătoare, cunoscută pentru minunile sale: statuia Fecioarei Maria de la Șumuleu Ciuc. Acest loc de pelerinaj, aflat la Mănăstirea Franciscană, găzduiește cel mai mare pelerinaj catolic din Europa Centrală și de Est, devenind locul de întâlnire al credincioșilor în căutare de vindecare și încredere divină.

Statuia Feciorei Maria. Foto: arhiva.
Statuia Feciorei Maria. Foto: arhiva.

Ce dimensiuni are statuia Fecioarei Maria

Statuia Fecioarei Maria de la Șumuleu Ciuc este cunoscută pentru dimensiunile sale impresionante, având o înălțime de 2,27 de metri. Sculptată cu pricepere în lemn, această creație artistică atrage privirile și inimile celor care o vizitează, oferind un simbol puternic al credinței și devotamentului.

Loc de miracole și pelerinaj

Atribuită cu puteri miraculoase, statuia Fecioarei Maria de la Șumuleu Ciuc a devenit subiectul multor relatări despre vindecări miraculoase și intervenții divine. Fie că sunt pelerini din Ungaria, România, Statele Unite, Australia sau alte colțuri ale lumii, mii de credincioși se adună aici în fiecare an, în special în preajma Rusaliilor Catolice.

Pelerinajul la Șumuleu Ciuc a devenit o tradiție autentică, adunând credincioși în căutare de liniște, rugăciune și vindecare. Atmosfera specială a locului, îmbinată cu frumusețea naturală a peisajului din jur, creează un cadru propice pentru reflecție și conexiune spirituală.

Rugăciuni ascultate și vindecări miraculoase

Numeroase mărturii ale credincioșilor confirmă că Fecioara Maria de la Șumuleu Ciuc a răspuns rugăciunilor și a adus vindecări celor care au căutat ajutor divin. Acest fenomen continuă să inspire și să consolideze credința, făcând din Șumuleu Ciuc un loc sacru pentru cei în căutare de minuni.

Statuia Fecioarei Maria de la Șumuleu Ciuc nu este doar un simbol religios puternic, ci și o expresie a bogatei moșteniri culturale a locului. Păstrarea și promovarea acestei tradiții contribuie la valorificarea patrimoniului spiritual și la transmiterea încrederii și devotamentului către generațiile viitoare.

Șumuleu Ciuc rămâne un loc de întâlnire al credinței, unde dimensiunea spirituală se îmbină cu frumusețea naturală, iar statuia Fecioarei Maria continuă să fie o sursă de inspirație și vindecare pentru cei care îi trec pragul cu inima deschisă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
jocuri acum 100 de ani  jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
zucchini 2166696 1280 jpg
marin preda captura video jpg
cimitir catolic bellu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net