Vecini scăpați de sub control: „Ne transformă viața într-un calvar”

Ultima actualizare:

Bormașinile sunt coșmarul fiecărui locatar care stă la bloc, însă nici cei care stau la casă nu sunt scutiți de neplăceri. Un român terorizat de vecinii zgomotoși și-a spus problemele pe internet și a solicitat ajutorul celor care au trecut printr-o situație asemănătoare. Poliția pare să fie impasibilă, deși cetățeanul a depus plângeri peste plângeri! 

Sursă foto: Pixabay.com
Sursă foto: Pixabay.com

Bărbatul a povestit comunității de pe Reddit chinul prin care trece de ani întregi. Tânărul locuiește la curte și are niște vecini certați cu igiena, dar și cu cei șapte ani de acasă. Conform realtării bărbatului, vecinii petrec o bună parte din zi în fața porții, făcând zgomot infernal și mizerie.

Muzică dată la maxim, mizerie și curse cu ATV-ul, ingredientele unei zile de coșmar 

Manelele răsună încă de la ora șapte a dimineții, iar noaptea nu aduce liniștea, ci conversații purtate la un volum ridicat. Colac peste pupăză! Vecinii și-au achiziționat recent două ATV-uri cu care se plimbă cu viteză pe drum, neținând cont că oricând ar putea să accidenteze pe cineva. 

Citește și: De ce îți scoți din minți vecinii! Alege bormașina potrivită! 

Bărbatul susține că a solicitat ajutorul Poliției Locale pentru a-i calma pe vecinii care îi fac viața un calvar, însă oamenii legii nu l-au putut ajuta cu nimic concret! Sătul până peste cap de situația în care se află și de nopțiile nedormite din cauza vecinilor, bărbatul a solicitat ajutorul celor care au trăit scenarii similare! 

Internauții nu au rămas indiferenți și mulți dintre ei i-au oferit sfaturi. De remarcat este că nu doar tânărul se confruntă cu vecini scandalagii, din contră! Există zeci de comentarii asemănătoare, iar vecinii zgomotoși, certați cu bunul simț par să fie o constantă a vieții într-un oraș aglomerat. Nenumărați internauți se plâng de faptul că cei care locuiesc în apropiere ascultă muzică la un volum insuportabil sau vorbesc cu un ton ridicat. 

Vecini scăpați de sub control: „Ne transformă viața tuturor într-un calvar”

„Salut! Nu știu exact ce statut va căpăta acest post; acela de rant sau unul în care chiar voi primi sfaturi, însă, așa cum precizează și titlul, conaționalii de pe strada mea transformă viața tuturor într-un calvar pe zi ce trece. Ceea ce acum 15 ani ar fi fost considerată o străduță de provincie în care fiecare zi se aseamănă cu alta, atenție, în sensul măgulitor al cuvântului, acum e o pepinieră a mizeriei, aglomerației și mai ales a zgomotului ce nu ține cont de oră și întrece limitele absurdului.

Manele în boxe încă de la 7 dimineața, ca să se asigure că nimeni nu mai doarme după ora aceea, răcnete, fluiere (toate acestea la poartă, unde și-au amplasat scaune și nu întră în casă sau măcar curte decât 2-3 ore pe noapte, când dorm și își dau răgaz și lor, și nouă).

Și-au cumpărat 2 ATV-uri pe care le ambalează de la aceeași oră și până noaptea târziu (zilele trecute, când mergeam spre casă, au părăsit drumul și au urcat cu ele pe trotuar peste mine), mașini cu zecile care blochează ba carosabilul, ba trotuarele și, implicit, porțile oamenilor, merg cu viteză pe strada, nu mai spun de minori, care sunt “campioni naționali” la condus; mirosuri cumplite, gunoaie lăsate la liber și dejecții. Își lasă bebelușii să zbiere ore în șir - au, de asemenea, foarte mulți copii.

Partea interesantă implică reacția oricărui om normal la așa ceva: apelarea la Poliție. Am aflat acum câteva luni că soluționarea problemelor de deranjarea liniștii publice nu mai întră în atribuțiile Poliției Române, ci Poliției Locale, care odată apelată, anunță repede familia respectivă, iar atunci când ajunge la fața locului, “uite, domnule, nu-i nicio problema, e liniște!” și, eventual, tot noi ne alegem cu amendă pentru că le irosim timpul. Am obosit că de-a lungul anilor Poliția să nu facă nimic, am obosit să vin acasă cu o strângere de inima. Parca nu mai am zile până mă mut.”, a scris un internaut pe Reddit.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada prabusita slanic jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net