De ce îți scoți din minți vecinii? Alege bormașina potrivită!

#Best buys
Ultima actualizare:

Unul din dezavantajele pe care toată lumea le cunoaște când vine vorba de a locui la bloc este despre deranjul creat de vecini. Când ți-e lumea mai dragă și somnul mai lin auzi cum pereții se topesc sub mânuirea dibace a unei bormașini. De ce îți aduci vecinii la disperare? De vină ar putea fi nu proiectul tău de bricolaj, cât faptul că folosești o bormașină necorespunzătoare. 

image

Unii cred că mai mare și mai puternică, este mai bine. Însă, o bormasina potrivită este cea care corespunde cu nevoile tale în funcție de proiectul pe care îl desfasori. Ține cont că, dacă nu ești profesionist, nu alege un astfel de echipament din gama celor destinate profesioniștilor. Nu ai puterea necesară să îl mânuiești. 

Caută bormașina potrivită la Bricolaj Market 

Bormașina îndeplinește mai multe funcții, fiind totodată utilă la găurit, cât și la înșurubat. În funcție de tipul de bormașină aleasă, vei putea da găuri în suprafețe diverse, de la lemn la zidărie, plastic, metal etc. Cât privește înșurubarea și deșurubarea, vei economisi timp și energie, pentru că manual să faci asta ți-ar luat o grămadă de timp. 

Când scoți bormașină la înaintare? Când asamblezi sau dezasamblezi piese de mobilier, când montezi polițe sau o cușcă a unui animal de companie, când montezi ușile sau le dai jos, când schimbi o placă din componența unui sertar sau altele asemenea. 

Regăsești la Bricolaj Market diversitatea de mașini de găurit și înșurubat, care să corespundă cu nevoile tale. Acestea pot fi achiziții pe care să le faci cu cardul, acumulezi puncte la fiecare comandă plasată și poți chiar și să alegi să achiți în rate. Iar dacă nu știi încă sigur ce să alegi, poate ai rămas la selecția de două astfel de echipamente, cere oricând sfatul celor din echipă. Sunt gata să te ajute și implicit să îți preia comanda. 

Bormașina potrivită 

Unul din criteriile de mare importanță în alegerea unei bormașini se referă la putere. Însă, în realitate ar trebui să vă ghidați în funcție de nevoi. Sunt ideale cele de putere mică spre medie pentru proiectele de acasă. Cu precizarea că în cazul materialelor dure, cum ar fi betonul, aveți nevoie într-adevăr de putere mai mare pentru a perfora în timp util. 

Viteza de gaurire înseamnă timpul alocat acestui task, dar mai repede nu înseamnă mai bine. Suntem tentați să credem că o viteză mare este mai bună, însă la materiale dure și la găuri cu diametru mai mare trebuie folosită, de fapt, o viteză mai scăzută. Ideal ar fi ca bormașina în cauză să aibă viteză de gaurire variabilă și reglabilă. 

Veți lua de asemenea în considerate dacă bormașina are sau nu acumulator și ce autonomie are acesta. Va conta și alte funcții și accesorii suplimentare pe care le include, precum și garanția. 

Cât ne costă o bormașină bună?

Într-o oarecare măsură avem tendința de a ne orienta spre branduri mari, căci acestea sunt o garanție a calității produsului. La bricolajmarket.ro vom găsi disponibile mașini de găurit Everpower, pe cele cu percuție sau de înșurubat, de la DeWalt. Iar costurile sunt de la 100 la peste 1000 de lei. Primiți de asemenea și garanție de 2 ani.

Verificați fiecare detaliu și accesoriu. Sunt funcții de mare ajutor care să reducă din timpul alocat proiectului de bricolaj. Însă nu trebuie să fie totul gata pe repede înainte și prost făcut. Bormașinile de la Bricolaj Market sunt de calitate și oricare ar fi alegerea veți fi siguri că ați ales din locul potrivit. Viitoarele proiecte de bricolaj nu trebuie să vă sperie, când aveți uneltele potrivite. 

Contact: 

0722515566 / 0721339889

office@bricolajmarket.ro

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net