Veste proastă pentru români! Wizz Air suspendă zborurile spre 5 destinații populare din Europa

Ultima actualizare:

Compania Wizz Air a decis să suspende zborurile spre 5 destinații din Europa. Din păcate, pe listă se află și una dintre cele mai populare destinații pentru români.

Wizz Air suspendă zborurile spre 5 destinații populare din Europa
Wizz Air suspendă zborurile spre 5 destinații populare din Europa

Cunoscuta companie low cost va suspenda cinci rute spre și dinspre țara noastră. Tot procesul se va petrecere foarte rapid, schimbările urmând să se producă chiar din a doua jumătate a lunii viitoare. Astfel, câteva zboruri de pe aeroporturile din București, Cluj Napoca, Iași și Sibiu vor fi anulate.

Wizz Air anulează zborurile spre una dintre cele mai populare destinații din Europa

O veste proastă este pentru cei care voiau să plece la Madrid în perioada verii. Ruta din Sibiu va fi suspendată de către operatorul maghiar de zbor. Wizz Air nu va pleca spre capitala Spaniei din Sibiu, în perioada 24 martie – 30 octombrie 2023.

Tot în sezonul de vară, Wizz Air va renunța și la zborurile Iași - Bari. Ultima cursă va fi efectuată pe 21 martie 2023. Totuși, această rută se va relua abia la finalul toamnei, pe 1 noiembrie 2023.

Ruta Cluj Napoca - Perugia va fi suspendată din luna mai. Wizza Air va reveni să efectueze aceste zboruri după data de 1 noiembrie 2023.

Wizz Air va suspenda 5 rute din Europa

O altă destinație din Italia este afectată. Ruta de la București la Ancona va fi suspendată de pe data de 22 martie până pe 30 octombrie. Este interesant că acest zbor fusese inaugurat la începutul acestui an.

O a doua destinație pe care Wizz Air o suspendă este cea spre și dinspre aeroportul București spre Rimini, din Italia. Ultimul zbor între aceste două orașe operate de Wizz Air va fi pe 15 mai 2023. Conform Boarding Pass, șansele ca acest zbor să fie reluat sunt destul de mari pentru noiembrie 2023.  

Decizia luată de Wizz Air nu vine neapărat ca o surpriză, în condițiile în care compania low cost a renunțat la mai multe rute în ultima perioadă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net