Veste uriașă pentru vacanțele românilor: Wizz Air reia patru destinații foarte iubite

Ultima actualizare:

Vești bune pentru români! Compania aeriană Wizz Air a anunțat într-un comunicat de presă că reia operațiunile pe patru rute din Cluj-Napoca și mărește frecvențele pe alte două.

Wizz Air reia patru destinații foarte iubite / Foto: Arhiva Click!
Wizz Air reia patru destinații foarte iubite / Foto: Arhiva Click!

Wizz Air reia patru destinații foarte iubite

Din martie 2024, Wizz Air va relua patru rute din Cluj-Napoca, către Nisa, Catania, Larnaca și Napoli, oferind mai multe opțiuni convenabile de zbor pentru sezonul estival. Compania aeriană va zbura spre aceste destinații de două ori pe săptămână. Mai mult decât atât, începând cu luna decembrie a acestui an, va crește frecvențele pe alte rute, pasagerii din Cluj-Napoca și împrejurimi vor putea zbura mai des către Milano Bergamo și Bruxelles Charleroi.

Din primăvara anului viitor, vor fi disponibile mai multe zboruri și pe rutele care leagă Cluj-Napoca de Milano Bergamo (o nouă creștere a frecvenței), Malaga, Barcelona, Bologna, Basel-Mulhouse-Freiburg, Roma Ciampino și Madrid.

Vor avea loc în zilele de miercuri și duminică, zborurile Cluj-Napoca – Nisa; iar luni, miercuri și vineri, până la 29 martie, apoi miercuri și duminică, din 31 martie, Cluj-Napoca – Napoli.

Va zbura luni și vineri, până la 29 martie, apoi marți și sâmbătă, din 2 aprilie, cursa Cluj-Napoca – Catania.

Vor pleca în zilele de miercuri și duminică până la 29 martie, apoi marți și sâmbătă, din 2 aprilie, zborurile Cluj-Napoca – Larnaca.

Frecvența zborurilor Cluj-Napoca – Milano Bergamo crește de la 9 la 11 săptămânale, Cluj-Napoca – Bruxelles Charleroi de la 7 la 9, Cluj-Napoca – Malaga de la 2 la 3 zboruri săptămânale, Cluj-Napoca – Bologna de la 5 la 7, Cluj-Napoca – Basel-Mulhouse-Freiburg de la 7 la 10, Cluj-Napoca – Roma Ciampino de la 4 la 5, Cluj-Napoca – Madrid de la 4 la 7, iar Cluj-Napoca – Barcelona de la 3 la 7.

Biletele de avion s-au scumpit

Potrivit datelor publicate de Institutului Național de Statistică (INS), joi, 12 octombrie, biletele de avion s-au scumpit cu 51,16% în septembrie, față de finalul anului trecut, și cu 24% față de luna septembrie a anului 2022.

Ryanair anunța, în luna martie a acestui an, că va scumpi biletele de avion cu 15%, din cauza cererii mai mari față de nivelul de dinaintea pandemiei, cât și inflației ridicate. Potrivit directorului general al operatorului aerian irlandez Ryanair, Michael O'Leary, preţurile la bilete de avion urmau să crească în această vară cu până la 15%, întrucât cererea depăşeşte numărul limitat de locuri disponibile, comparativ cu nivelul de dinaintea pandemiei.

„Anul trecut, preţul mediu al biletelor de avion a crescut cu 20%. 2023 va fi al doilea an cu o creştere a preţurilor de peste 10%, deoarece nu există capacitate. Este rezonabil să ne aşteptăm din nou în vara acestui an la o creştere cu 10 - 15%", a declarat şeful Ryanair, relatează Adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net