Video viral cu un Golden Retreiver pretențios la mâncare. Stăpânul l-a filmat, iar clipul a adunat 95 de milioane de vizuializări

Ultima actualizare:

Un video încărcat pe paltforma socială Tik Tok a adunat peste 95 de milioane de vizualizări. Un bărbat arată cum își hrănește câinele, un superb exemplar Golden Retriever foarte pretențios la mâncare. Stâpânul recurge la un truc ca să își convingă animalul de companie să mânânce. De fapt, câinele vrea să i se arate că este cu adevărat special.

image

7 milioane de aprecieri și 95 de milioane de vizualizări

Într-un videoclip devenit viral pe platforma TikTok, un adorabil Golden Retriever a surprins milioane de utilizatori când a refuzat să mănânce dintr-un bol cu hrana sa obișnuită. Clipul, postat de stăpân, a atras masiv atenția utilizatorilor platformei sociale, astfel căa fost vizualiozat de nu mai puțin de 95 de milioane de ori și a primit aproape 7 milioane de aprecieri.

În filmuleț, se observă cum stăpânul pune în bolul câinelui bobițele hrănitoare. Patrupedul nici nu privește când i se așează în față și refuză ferm porția cu mâncare.

Stăpânul, care își cunoaște bine animalul de companie, a arătat cât de craetiv este ca să își convingă câinele să mănânce, rezolvând astfel dilema culinară a patrupedului.

Prepararea specială

Secretul este „prepararea specială”. Câinelui trebuie să i se arate că este deosebit, iar masa i se gătește intocmai ca pentru oamnei.

Bărbatul ia bolul cu bobițe și îl pune pe blatul din bucătărie. În fața câinelui scoate bobițele și le pune pe un tocător, pretinzând că le taie, precum legumele.

Se preface că adaugă sare și introduce bolul în cuptor. Ulterior le scoate ca și cum ar fi o bucătărie gourmet. Apoi, cu gesturi dramatice, îi oferă noul fel de mâncare rafinat patrupedului, care acum o devorează cu entuziasm.

Clipul amuzant a generat o avalanșă de reacții din partea comunității online. În secțiunea de comentarii, oamenii au fost uimiți și amuzați de ingeniozitatea stăpânului și de răspunsul vesel al câinelui.

Un utilizator a comentat: "Când câinele tău are cerințe culinare mai sofisticate decât tine"

"Cine ar fi crezut că un Golden Retriever ar avea asemenea pretenții gourmet?",a spus u altul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net