Vis împlinit pentru un copil de 5 ani grav bolnav: a murit în brațele lui Moș Crăciun

simeon stalpnicul png
Eric Schmitt Matzen (60 de ani) este cunoscut pentru asemănarea izbitoare cu Moș Crăciunfoto: Arhiva Personală

Un băiețel în vârstă de cinci ani a avut parte de un ultim vis împlinit, pe patul de moarte. Copilul, aflat în faza terminală a unei boli fără leac, și-a dorit cu ardoare să-l cunoască pe Moș Crăciun.

Acesta mai avea numai câteva minute de trăit, când asistenta care avea grijă de el a făcut un gest neașteptat: a sunat un inginer în vârstă de 60 de ani care semăna leit cu Moșul, potrivit nypost.com.

Eric Schmitt Matzen (60 de ani) și-a tras repede costumul pe el și a plecat în grabă către spitalul din Tennessee, Statele Unite ale Americii, unde era internat băiețelul. În 15 minute, bărbatul s-a întâlnit cu asistenta, care avea deja pregătit un cadou pentru băiețel, a preluat pachetul de la ea și a mers să se întâlnească cu micuțul.

„Când am intrat, stătea întins și era atât de slăbit încât părea că va adormi. M-am așezat pe patul lui și am întrebat «Spune, ce aud eu că tu vei rata Crăciunul? Nu se poate să pierzi Crăciunul. Ei bine, tu ești elful meu numărul unu»”, a relatat Eric.

Băiețelul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, și-a adunat puterile pentru a desface cadoul. „Ei spun că voi muri. Cum îmi dau seama când ajung acolo unde trebuie să merg?”, a spus băiețelul. „Când ajungi acolo, le spui că ești elful numărul unu al lui Moșu’, iar ei te vor lăsa să intri”, i-a răspuns bărbatul.

Apoi, copilul i-a dat „Moșului” o ultimă îmbrățișare. „Mi-am înfășurat brațele în jurul lui. Înainte să mai pot spune ceva, a murit”, a relatat Eric, care nu se îndura să-i dea drumul din îmbrățișare. Mama lui a strigat apoi „Nu, nu, nu încă”, ceea ce le-a făcut pe asistentele din încăpere să izbucnească în lacrimi.

„Am petrecut patru ani în armată (...) și am văzut multe lucruri la viața mea. Dar am fugit pe lângă biroul asistentelor plângând în hohote. Știu că asistentele și doctorii văd astfel de lucruri în fiecare zi, dar nu știu cum pot suporta”, a mai relatat bărbatul.

Momentul s-ar fi întâmplat în urmă cu câteva săptămâni, susține Eric, și aproape că l-a convins să nu mai joace rolul lui Moș Crăciun. Cu toate acestea, bărbatul susține că râsetele și bucuria copiilor atunci când îl văd îl ajută să realizeze că o face pentru cei mici, și nu pentru el însuși. 

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Adelina Pestriţu
Tora Vasilescu
Mihai Șora Sursă: Profimedia
FotoJet jpg
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Bogdan Berechet Politia Capitalei 01 foto arhiva personala jpg
port ambarcatiuni jpeg
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg