Voropchievici: cele 4 zodii care câștigă orice dezbatere! Nu te certa niciodată cu acești nativi

Ultima actualizare:

Sunt anumite zodii care pot câștiga orice dezbatere! Fie că se află la locul de muncî sau la o petrecere, aceste persoane vor face tot ce pot să se impună, să cunoască tot și să împărtășească la fel de mult. Află dacă te regăsești printre ele!

banner Mihai Voropchievici copy png

Zodiile care câștigă orice dezbatere

Invitat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” la Antena 3 CNN, numerologul și astrologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt zodiile care vor să știe totul și care sunt în stare să facă orice pentru a câștiga un argument. Totuși, acestor zodii le este recomandat să se abțină uneori dacă nu vor să devină nesuferite, mai ales dacă vorbesc prea mult.

Capricorn

Se spune că are un spirit competitiv extrem de dezvoltat, deci nu e recomandat dacă vrei să lămurești o problemă să intri în competiție cu un Capricorn. Capricornul, mai ales la munca va face orice este posibil pentru a avea succes, pentru a fi stimat, pentru a fi pus la loc de cinste. Atunci când este apreciat la adevărata lui valoarea depune efort la muncă de 200%! Acesta vrea să arate că nimeni nu mai este ca el, și deși este în avantajul celui care l-a pus la muncă, dar este rău pentru ceilalți și ajunge să își atragă dușmani. „Capricornul nu se prea pierde în detalii, nu se teme de orele suplimentare și are o capacitate de învățare care va surprinde foarte multă lume”, a mai spus Mihai Voropchievici.

Fecioară

Fecioara are multă disciplină și un caracter extrem de puternic. Are o memorie foarte bună și, practic, are standarde ridicate. E perfecționistă și niciodată nu se mulțumește cu jumătăți de măsură.”, a spus Mihai Voropchievici în emisiune. Are totuși, o latură ușor sensibilă, poate să afle multe lucruri despre un om. „Fecioara reprezintă o zodie potrivită să lucreze cu publicul, cu oamenii și să-i ajute să depășească situații cu adevărat complicate”, a mai adăugat astrologul.

Balanță

Balanțele sunt cântarul justiției! „Adoră dezbaterile și se poate adapta foarte bine, indiferent de contextul discuției”, a spus astrologulEste genul de om care cântărește foarte bine, e diplomat, și astfel este e o zodie corectă. Aceasta aduce mereu dovezi când are un argument și analizează lucrurile din jur.

Scorpion

Intuitița este cea mai importantă calitate a Scorpionului. „El își trăiește viața în funcție de aceasta și ajunge să atingă succesul în cariera”, a spus astrologul. Această zodie „cunoaște foarte bine oamenii, dar și adevăratele lor intenții și are tendința de a citi printre rânduri și de a detecta imediat o minciună.”  Poți fi prieten cu un Scorpion doar dacă nu minți, acesta nu poate trece absolut deloc peste această greșeală. Detectează imediat orice neadevăr, și face orice pentru a apăra. În același timp, muncește din greu. 

image
image
image
image
image
image
ceapa cartofi jpg
lavanda 1 jpg
telefon jpg
mancare de fasole verde jpeg
Cartofi prajiti Foto shutterstock 782040517 jpg
femeie vara rochie inflorata shutterstock 77805982 jpeg
reguli noi aeroport jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net