Horoscopul runelor pentru 19-25 iunie 2023. Zodiile care vor avea o perioadă cu lacrimi, nervi și dezamăgiri

Ultima actualizare:

Horoscop rune săptămâna 19-25 iunie! Apar numeroase oportunități benefice pentru unele zodii, în timp ce altele trebuie să se înarmeze cu multă răbdare pentru că se anunță anumite provocări peste care trebuie să treacă. Ce ne pregătesc astrele aflăm împreună de la astrologul Mihai Voropchievici care a vorbit în exclusivitate canalul youtube Astro Fanatik

Horoscop rune 19-25 iunie 2023
Horoscop rune 19-25 iunie 2023

Horoscopul runelor

Berbecii sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire, astel că este indicat să fie cât se poate de prudenți. Trebuie să fie atenți la prietenii de care se apropie, dar și la ce vor să întreprindă în perioada următoare. Fiti prudenți pentru că ea este mama înțelepciunii.

Peste Tauri a dat norocul în săptămâna 19-25 iunie! Aceștia să fie siguri că sunt câștigători pe toate planurile, și că vor da lovitura datorită runei Wunjo. 

Deși au multe probleme care îi frământă, gemenii vor găsi foarte multe rezolvări. Pot face asta doar comunicând sincer cu ceilalți membri ai familiei lor. Unirea face puterea!

Racii e bine să lase la o parte toate problemele și grijile legate de trecut, mai ales că au acest obicei. Lăsați necazurile deoparte pentru că vineo perioadă cu mult mai bună pentru voi, plină de bucurii!

Leii însă, sunt puși pe scandal și vor declanșa o bătălie furtunoasă. Au niște mulțumiri, în urma cărora vor să tragă pe cineva la răspundere. Runa îi atenționează pe năvalnicii lei să se calmeze, pentru că doar așa lucrurile se aranjează de la sine, fără ceartă.

Horoscop rune 19-25 iunie 2023

Fecioarele așteaptă niște lucruri care să intervină în ambientalul lor, acasă. Mometan aceștia vor rămâne în așteptarea unor schimbări acasă, venite din partea apropiaților sau oameni car vor să îi ajute cu niște oferte de nerefuzat. Pot face renovări în casă.

Balanțele se pregătesc de o nouă viață! Pe toate planurile sunt suținuți de Univers, așa că sunt pregătite de un nou început pentru că deja au atins alt nivel.

Nici Scorpionii nu sunt lipsiți de confruntări, mai ales că au ceva de rezolvat. Discuții sau bătălii mai vechi care revin. Totuși, să fie curajoși pentru că runa le spune că vor câștiga în mod sigur.

Săgetătorii, ca de obicei vor să rezolve multe lucruri, dar pentru asta au nevoie de răbdare. Deși nu ot sta locului, nu trebuie să forțeze norocul, așa că dacă vor o supriză frumoasă, atunci să se înarmeze cu răbdare.

Capricornii care nu au deja o relație trebuie să se aștepte la o nouă iubire! E vorba despre o dragoste pasională, fierbinte, însă trebuie să își dea voie să iubească! Dragostea este cu ei în săptămâna următoare.

Vărsătorii vor lua o decizie bună legată de o problemă care ăi frământă. Fie își schimbă locuința, fie job-ul. Oricum se pot aștepta la o ofertă mai bună, un loc de muncă mai generos, și vor acționa corect în orice caz.

Peștii stau cu dorul vacanțelor, așa că se pregătesc de călătorie! Astrele îi susțin în acest sens, și probabil vor ieși în natură sau la mare. O astfel de călătorie le va prinde foarte bine. Aici se închide previziunile din horoscopul runelor pentru 19-25 iunie 2023.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net