Fostul mare tenismen Ion Țiriac are un singur mare regret

Cine ar fi crezut că al treilea cel mai bogat român, cu o avere de 2 miliarde de euro, poate spune că are și regrete în viață. Iată că banii, statutul de fost sportiv de performanță și de om de afaceri nu i-au adus fericirea deplină. Cel mai mare dintre regretele fostului mare tenismen este faptul că nu are o familie numeroasă, „cu 20 de copii”. 

ion tiriac jpeg

Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați români, a dezvăluit, la 82 de ani, că are un mare regret, pe care nu l-ar putea îndrepta orice ar face. Fostul mare jucător de tenis spune că acum îi pare foarte rău că a pus munca pe primul plan și a neglijat aspectul personal, că nu și-a făcut „o familie adevărată”.

Și când spune acest lucru, miliardarul se referă la faptul că și-ar fi dorit să aibe mai mulți copii, chiar și 20. „Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe. Pentru că eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă. Am încercat întotdeauna să fiu un pic mai bun mâine decât azi. Și asta, la un moment dat, preia controlul asupra ta. Și asta înseamnă că nu îți poți împărți timpul”, a dezvăluit Ion Țiriac. 

Fostul mare tenismen Ion Țiriac are 3 copii 

Ion Țiriac are, totuși, trei copii: Ion, Karim Mihai și Ioana, de care este foarte mândru. Mama lui Ion Alexandru este un fost top model american - Mikette von Issenberg, iar Mihai Karim și Ioana sunt făcuți cu jurnalista egipteancă Sophye Ayad. 

image
Ion Țiriac și singura sa soție, Erika Braedt, FOTO: digisport.ro

Miliardarul a fost căsătorit o singură dată, pentru o perioadă scurtă de timp, cu Erika Braedt, handbalistă la Ştiinta Bucureşti, mai mică cu cinci ani decât el, o săsoaică pe care miliardarul a ajutat-o ulterior să emigreze în Germania. Cei doi s-au căsătorit în 1963, când ea avea 19 ani, iar Țiriac - 23. S-au despărţit în 1965.

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 iulie sfantul stefan cel mare png
bruna barbie casa instagram (9) jpg
646x404 (1) jpg
stranut raceala femeie batista jpeg
BeFunky collage (46) jpg
cazare cluj untold jpg