FOTO. Umilință dusă la extrem. Supă cu viermi și carne stricată pentru studenții de la Academia de Poliție

Ultima actualizare:

Peste 60 de studenți de la Academia de Poliție au ajuns acum două zile cu ambulanțele la spitalul de Boli Infecțioase Matei Bals, cu simptome de toxiinfecție alimentară. S-a stabilit că de vină este mâncarea servită la cantina Academiei. Revoltător este că a doua zi viitorii ofiței de poliție au primit la prânz supă cu viermi și carne stricată. Fotografii cu mâncarea în care plutesc larve au fost postate pe rețelele sociale.

image

„Condiții mai proaste decât cele ale deținuților”

Revoltă și indignare după ce la două zile după ce zeci de studenți s-au îmbolnăvit din cauza mâncării servite la cantina Academiei de Poliției, aceștia au primit la prânz supă în care pluteau viermii. 

„Daca după prima seara de cazuri, ei a doua zi încă mai dădeau mâncare stricată cu viermi studenților.. asta înseamnă să te crezi patron peste Poliția Română și să furi din banii de mâncare alocați”, este un mesaj care însoțește fotografia cu supa în care plutesc viermii.

Într-o postare pe facebook, Sindicatul Europol scrie că mâncarea servită studenților este similară cu cea care se dădea în lagăre.

„Umilință, bătaie de joc, căprărie și mâncare similară cu ce se primea în lagărele de muncă din perioada comunistă.

După două zile în care zeci de studenți au ajuns la spital cu diagnostic preliminar de toxiinfecție alimentară, în Academia de Poliție continuă bătaia de joc la adresa studenților, viitori ofițeri de poliție. Aceștia au condiții mai proaste decât cele ale deținuților din pușcării.

În meniul primit azi, la două zile de la declanșarea focarului de infecție, se pot vedea cu ochiul liber larve de viermi în supă sau carne alterată cu miros înțepător.

Nu numai că nimeni din conducerea ministerului nu a luat atitudine față de umilința și riscul bacteriologic existent, dar și la acest moment bătaia de joc continuă la adresa studenților cărora li se oferă „mâncare”, ce se aseamănă cu lăturile.

Acum poate veți înțelege de ce i s-a vândut gogoși viceprim-ministrului Predoiu cu privire la „beneficiile” militarizării Academiei de Poliție.

De fapt scopul celor din linia doi a MAI, este de a băga pumnul în gură studenților și de a nu mai ieși mizeria la suprafață.

Am sesizat toate autoritățile cu atribuții în domeniu și sperăm că nu se va mușamaliza și acest caz, la fel ca cel din toamna anului trecut când studenții au fost înghesuiți câte 16 în dormitoare, mai rău ca pușcăriașii, în condiții insalubre”, este mesajul plin de indignare a reprezentanților Sindicatului Europol.

A treia noapte în care studenții solicită Ambulanța 

Nopatea trecută, mai mulți studenți au apelat din nou numărul de urgență 112 din cauza stării de rau. Alți tineri cu simptome de toxiinfecție alimentară au luați cu Ambulanțele și duși la spital. 

Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti face o anchetă epidemiologică, iar conducerea Academiei a dispus verificări în ceea ce priveşte respectarea normelor de depozitare, de manipulare, de preparare şi servire a alimentelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net