Gabi Cristea, obligată să facă front comun cu Marcel Toader pentru bani!

Potrivit ziarului Ring, Gabriela Cristea şi Marcel Toader vor să-şi recupereze de la statul român banii investiţii în afacerea respectivă, care a fost blocată.

Afacerea celor doi a fost dată peste cap de un ONG. Asociaţia "Salvaţi Bucureştiul" a obţinut în instanţă, luna trecută, anularea definitivă a autorizaţiilor pentru parcul acvatic.

„Eu şi soţul meu, mai degrabă el, am dezvoltat o afacere foarte mare. E vorba de un parc acvatic. L-am dezvoltat, am primit toate aprobările, avem şi terenul, însă am fost blocaţi. Suntem într-un proces cu un ONG, care ar trebui să se termine şi, conform legilor din România, ar trebui să câştigăm. Dacă nu, vom merge la Strasbourg. Acolo (în Parcul Tineretului – n.r.) am investit foarte mult din banii noştri.

Au apărut speculaţii că am băgat 25 de milioane de euro. Nu e aşa! Un antreprenor ştie că nu strângi 25 de milioane de euro şi apoi îi bagi pe toţi într-o afacere. Ca să pot investi 25 de milioane de euro, ar trebui să fiu cel puţin miliardară, să-mi permit din banii mei. Suma proiectului e undeva în jur de 20 de milioane de euro”, a declarat Gabriela Cristea.

"N-am crezut că antreprenoriatul e atât de greu. Să faci o afacere înseamnă multă hârţogăraie, nervi întinşi şi mulţi bani. Nu sunt genul de persoană care să arunce cu banii", a adăugat ea.

cub vica blochina png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Michael Klein, Facebook jpg
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
dani otil si razvan simion
ceai somn jpg
anca turcasiu si loredana groza jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg