Halucinant! Prima declarație a iubitului tinerei ucise de urs. Ce făcea acesta, în timp ce iubita sa suferea chinuri inimaginabile: „Preferam să fiu eu!”

Noi detalii cutremurătoare apar în cazul tinerei în vârstă de doar 19 ani, Maria Diana, care a fost ucisă de urs pe traseul montan Jepii Mici din Bușteni. Ce făcea iubitul ei, în timp ce ea îndura chinuri inimaginabile. 

Urs brun / foto: Pixabay
Urs brun / foto: Pixabay

Iubitul Mariei a stat de vorbă cu anchetatorii și a încercat să le explice cum, fără niciun rezultat, s-a chinuit să alunge ursul și să își scape iubita din ghearele morții. 

Chinul prin care a trecut iubitul Mariei 

Diana Maria era o studentă în vârstă de doar 19 ani, din Iași, care împreună cu iubitul ei și-au dorit să aibă parte de o drumeție frumoasă pe traseul montan din Bușteni - Valea Jepilor Mici. 

Evenimentul șocant s-a desfășurat în data de 9 iulie 2024, când Diana și-a convins iubitul să nu se mai aventureze pe traseul stabilit inițial, ci să meargă pe drumul spre cascada Urlătoarea care se află în apropiere de Valea Spumoasă. În timp ce tinerii mergeau împreună pe o potecă, ea a fost atacată din senin de animal, apoi târâtă într-o prăpastie. 

În tot acest timp, prietenul fetei ucise a încercat minute bune să sperie și să alunge ursul, moment în care devenea din ce în ce mai agresiv. Acesta a cerut ajutorul salvatorilor după ce a apelat 112. 

„Inițial am vrut altceva, dar ea a zis să facem traseul ăsta, am zis că urcăm la cascadă, să avem o după amiază minunată. A fost neașteptat, am încercat să sperii ursul, dar nenorocirea s-a întâmplat. Preferam să fiu eu”, a spus iubitul Dianei, potrivit știrileprotv.ro.

Ursul a fost împușcat

După multe ore de încercări de a recupera trupul neînsufelțit al Mariei din râpă, autoritățile au decis să împuște animalul. 

„Având în vedere faptul că ursul prezenta pericol pentru salvatorii prezenți la fața locului, întrucât a încercat în repetat rânduri să îi atace, echipa de intervenție constituită conform OUG 81/2021, a hotărât împușcarea acestuia, lucru care s-a și realizat”, au transmis jandarmii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
Edgar Allan Poe by Vallotton jpg jpeg
adolf hitler jpg
joe biden nato summit zelenski profimedia jpg
octavia marlow instagram jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
1 plante ghiveci shutterstock 1179520909 jpg jpeg
Paparude din comuna Breasta Dolj 1908 jpg
george enescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net