Halucinant! Prima declarație a iubitului tinerei ucise de urs. Ce făcea acesta, în timp ce iubita sa suferea chinuri inimaginabile: „Preferam să fiu eu!”

Noi detalii cutremurătoare apar în cazul tinerei în vârstă de doar 19 ani, Maria Diana, care a fost ucisă de urs pe traseul montan Jepii Mici din Bușteni. Ce făcea iubitul ei, în timp ce ea îndura chinuri inimaginabile. 

Urs brun / foto: Pixabay
Urs brun / foto: Pixabay

Iubitul Mariei a stat de vorbă cu anchetatorii și a încercat să le explice cum, fără niciun rezultat, s-a chinuit să alunge ursul și să își scape iubita din ghearele morții. 

Chinul prin care a trecut iubitul Mariei 

Diana Maria era o studentă în vârstă de doar 19 ani, din Iași, care împreună cu iubitul ei și-au dorit să aibă parte de o drumeție frumoasă pe traseul montan din Bușteni - Valea Jepilor Mici. 

Evenimentul șocant s-a desfășurat în data de 9 iulie 2024, când Diana și-a convins iubitul să nu se mai aventureze pe traseul stabilit inițial, ci să meargă pe drumul spre cascada Urlătoarea care se află în apropiere de Valea Spumoasă. În timp ce tinerii mergeau împreună pe o potecă, ea a fost atacată din senin de animal, apoi târâtă într-o prăpastie. 

În tot acest timp, prietenul fetei ucise a încercat minute bune să sperie și să alunge ursul, moment în care devenea din ce în ce mai agresiv. Acesta a cerut ajutorul salvatorilor după ce a apelat 112. 

„Inițial am vrut altceva, dar ea a zis să facem traseul ăsta, am zis că urcăm la cascadă, să avem o după amiază minunată. A fost neașteptat, am încercat să sperii ursul, dar nenorocirea s-a întâmplat. Preferam să fiu eu”, a spus iubitul Dianei, potrivit știrileprotv.ro.

Ursul a fost împușcat

După multe ore de încercări de a recupera trupul neînsufelțit al Mariei din râpă, autoritățile au decis să împuște animalul. 

„Având în vedere faptul că ursul prezenta pericol pentru salvatorii prezenți la fața locului, întrucât a încercat în repetat rânduri să îi atace, echipa de intervenție constituită conform OUG 81/2021, a hotărât împușcarea acestuia, lucru care s-a și realizat”, au transmis jandarmii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net