Accident feroviar înspăimântător în Bușteni. Traficul oprit după coliziunea dintre un autoturism și două trenuri

Un tragic accident feroviar a șocat stațiunea Bușteni, unde traficul feroviar a fost întrerupt în urma coliziunii dintre un autoturism și două trenuri. Incidentul, soldat cu trei persoane grav rănite, inclusiv un copil de 12 ani, s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferată din cartierul Poiana Țapului, într-o zi de duminică care a devenit brusc marcată de tragedie.

Accident feroviar. Foto: arhiva.
Accident feroviar. Foto: arhiva.

Detalii despre coliziune

Accidentul a avut loc ieri, în jurul orelor prânzului, când autoturismul în care se aflau cele trei victime a fost lovit de trenuri la trecerea la nivel cu calea ferată din Bușteni. Impactul a fost devastator, iar echipajele de intervenție au fost rapid mobilizate la fața locului.

Trei persoane au fost grav rănite

În urma coliziunii, trei persoane au suferit răni grave și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale urgente. Printre victime se numără un bărbat în vârstă de aproximativ 56 de ani, o femeie de aproximativ 76 de ani și un copil în vârstă de 12 ani, toți prezentând politraumatisme.

Impactul asupra traficului feroviar

Evenimentul tragic a avut consecințe asupra traficului feroviar din zonă. Trenul R 3002, afectat de coliziune și cu avarii la vagonul nr. 2, a fost retras în stația Bușteni. În același timp, IR 11031 și-a reluat traseul după obținerea acordului din partea Poliției.

Măsurile autorităților

Reprezentanții CFR au informat că, călătorii afectați au fost preluați de trenul R 3026, programat să plece la ora 14:00 (ieri). Poliția și echipajele de intervenție continuă ancheta pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

Apel la prudență

Autoritățile au emis un apel la prudență sporită în traversarea trecerilor la nivel cu calea ferată și au reamintit importanța respectării normelor de siguranță în trafic.

Coliziunea de la trecerea la nivel cu calea ferată din Bușteni a adus suferință și tristețe în comunitate. În timp ce ancheta continuă, gândurile și rugăciunile se îndreaptă către cei răniți și familiile acestora. Accidentul servește și ca memento pentru importanța precauției în trafic și a respectării regulilor de siguranță, cu speranța că astfel de tragedii pot fi evitate în viitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net