Grav accident feroviar în Buzău. Trei persoane au murit, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren

Luni seară, în județul Buzău, a avut loc un grav accident feroviar, în urmă căruia trei persoane au murit. Tragedia s-a produs pe tronsonul trenului marfar magistrala Buzău-Galați.

În urma impactului, doar șoferul a supraviețuit / foto: ISU
În urma impactului, doar șoferul a supraviețuit / foto: ISU

Accidentul a avut loc la intersecția drumului județean 204D cu calea ferata care face legătura între Buzău și Brăila. În mașină erau patru persoane, dintre care trei nu au supraviețuit.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul feroviar este oprit temporar pe secția 702 Făurei – Buzău, la o trecere la nivel cu calea ferată de pe raza localității Țintești, județul Buzău.

Și în Arad a avut loc un accident grav

Tot luni, șase persoane au fost rănite, luni seară, într-un accident rutier produs în judeţul Arad, fiind implicate un microbuz şi un autoturism. Printre victime se află şi un copil. Patru dintre persoanele rănite au fost transportate la spital.

„În urma evaluării medicale, 4 victime (3 adulţi şi un minor) au fost transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale suplimentare. Pompieri militari arădeni au acţionat şi pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor la locul evenimentului”, a arătat ISU Arad.

Accidentul rutier, în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz, a avut loc între localităţile Horia şi Şiria. Acolo intervin pompierii militari ai Detaşamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD Terapie Intensivă Mobilă, precum şi două ambulanţe SAJ.

„În urma accidentului în care au fost implicate 8 persoane (2 din autoturism, iar 6 din microbuz), au rezultat 6 victime, printre care şi un minor, toate aflându-se în microbuz. Cele 6 victime sunt stabile, conştiente şi cooperante. În aceste momente echipajele medicale prezente la locul evenimentului le acordă acestora îngrijiri medicale”, a transmis ISU Arad.

Reamintim că ieri, un adolescent în vârstă de 17 ani a murit şi alţi doi tineri au fost răniţi, în judeţul Neamţ, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un stâlp şi apoi s-a răsturnat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net