Cine este Nicoleta, femeia care a murit spulberată în accidentul produs de șoferul beat și drogat. Și-a pierdut viața chiar de ziua ei de naștere!

Nicoleta se pregătea să își serbeze ziua de naștere, însă inconștiența unui șofer beat și drogat i-a curmat zilele. Femeia și-a pierdut viața chiar atunci când ar fi trebuit să se pregătească de celebrarea celor 56 de ani pe care îi împlinea. Tragedia s-a produs în doar câteva fracțiuni de secundă, fără ca femeia să aibă timp de reacție.

Nicoleta a fost ucisă de ziua ei de naștere
Nicoleta a fost ucisă de ziua ei de naștere

Cine era Nicoleta, femeia ucisă de un șofer beat și drogat

Nenorocirea s-a produs chiar în fața casei în care Nicoleta locuia în Popești Leordeni. Într-o ironie tragică a sorții, femeia a fost spulberată pe trecerea de pietoni, în timp ce traversa alături de un grup de persoane. Mergea la mașină, pregătită fiind să primească un tort aniversar și să petreacă alături de cei dragi. N-a mai apucat. Un bărbat beat și drogat care se afla la volanul unei mașini a lovit-o în plin. Nicoleta a fost strivită de două mașini, iar medicii ajunși la fața locului n-au mai avut ce să-i facă.

Bărbatul în vârstă de 59 de ani avea o alcoolemie de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat, iar în urma durg-testului s-a concluzionat că acesta consumase și substanțe interzise. După accident, acesta ar fi încercat să fugă. Potrivit informațiilor oferite de observatornews.ro bărbatul s-a dat jos din mașina și striga în jur că e foarte beat. Nici nu realiza ce nenorocire tocmai produsese. Până la sosirea polițiștilor acesta a fost reținut de vecini. Alături de Nicoleta, a mai fost rănită o femeie în vârstă de 51 care a scăpat cu viață, dar a fost transportată de urgență la spital. Șoferul se află în arest pentru 30 de zile, iar polițiștii cercetează cazul.

Mesajul sfâșietor transmis de apropiați

Între timp, familia îndurerată a Nicoletei își plânge pierderea. Conform observatorsnews.ro Nicoleta era cadru medical și lucra la spitalul Bagdasar Arseni. În urma ei au rămas 3 fii, dintre care doi gemeni. Pe pagina de Facebook a cumnatului său a apărut un mesaj sfâșietor. 

Azi, acum câteva ore, un bețiv cu un Jaguar a curmat viața finei fratelui meu și a cumnatei mele și prietena noastră de familie, Nicoleta Zamfir... Nemernicul, din Popești Leordeni, avea 1,4 la mie alcoolemie. Ea doar coborâse din mașina ei, pe care o parcase lângă casa ei, cu un tort în mâini, și urma să intre în curte... Soțul ei era mai în spate... Nu au văzut, că erau cu spatele. Criminalul a pierdut controlul volanului, nu se știe cauza, poate pentru că a accelerat dintr-o dată, în câteva zeci de metri, a ajuns la 130 km pe oră, intrând în mașinile parcate și prinzând-o pe ea între mașina lui și mașina ei, pe bordură, înspre gard. Mai avea 1 metru să intre în curte.

Soțul ei a rămas paralizat pe loc, totul a durat câteva secunde... A ajuns în stare gravă la spital, stingându-se după câteva ore, 2 doar. Colegii ei, medicii (de la Bagdasar Arseni, neuro), au făcut tot posibilul să o mențină în viață, dar Dumnezeu a luat-o. Mâine era ziua ei, împlinea 56 de ani. Era sănătoasă... Dumnezeu să o ierte... Să o odihnească Dumnezeul nostru în pace... Criminalul să fie pedepsit exemplar!”, a scris cumnatul Nicoletei pe o rețea socială.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net