Femeie omorâtă de un șofer beat și drogat în Popești-Leordeni. Ce s-a întâmplat

Ultima actualizare:

Se înmulțesc tragediile provocate pe străzi de șoferii beți și drogați. Un bărbat aflat la volanul unei mașini, băut şi sub influența substanţelor psihoactive a accidentat două femei în Ilfov dintre care una a murit. În timpul evenimentului rutier, suspectul a lovit cinci autoturisme parcate pe o stradă din localitatea ilfoveană Popeşti Leordeni

Mașina care a produs accidentul de la Popești-Leordeni
Mașina pe care o conducea șoferul ucigaș din Popești Leordeni. Captură observatornews.ro

Accidentul a fost filmat de camerele de supraveghere ale caselor din zonă. Suspectul intră în plin în mai multe mașini parcate, nu mai puțin de cinci autovehicule, și le împinge ca în filme. 

Filmul accidentului din Popești-Leordeni 

Între două mașini au fost prinse două femei de 56 de ani și respectiv 51 de ani care făceau parte dintr-un grup de cinci persoane strânse la o poartă. Femeia mai în vârstă tocmai primea un tort adus de prieteni și familie.  

Potrivit primelor date din anchetă, mașina nu circula cu mare viteză, însă, a fost suficient și în plus șoferul nu a avut nicio intenție să oprească susține antena3.ro. 

Ce spun polițiștii de la IPJ Ilfov 

„La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii rutieri din Popeşti Leordeni, iar din primele verificări au stabilit faptul că, în urma accidentului rutier, a rezultat rănirea a două victime, respectiv două femei, în vârstă 51 şi 56 de ani.  

Victimele au fost transportate de către echipajele medicale la două unităţi spitaliceşti, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, însă, ulterior, femeia în vârstă de 56 de ani a decedat", a informat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov, potrivit sursei citate. 

Șoferul care a produs accidentul din Popești, beat și drogat 

Conducătorul auto suspectat de producerea tragediei este un bărbat de 59 de ani și a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat, şi, respectiv cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanţe psihoactive. 

Bărbatul în cauză a susţinut că, după producerea accidentului şi până la sosirea echipajelor de poliţie, a fost agresat prin lovire de mai multe persoane din zonă. Martorii contrazic acuzațiile suspectului și susțin că nu au făcut decât să îl țină până la sosirea polițiștilor deoarece acesta încerca să fugă.   

Ce s-a întâmplat cu șoferul criminal din Popești-Leordeni 

Poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de bărbatul respectiv, urmând ca în cursul zilei de duminică, acesta să fie prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu cu propuneri vizând măsurile preventive. 

În acest caz polițiștii anunță că sunt efectuate acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor psihice şi lovirea sau alte violenţe. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
sare epsom jpg
trandafiri pixabay jpg
Facerea Adam Capela Sixtina Michelangelo jpg
balonare jpg
bancomat pexels jpg
Poluare FOTO Shutterstock jpg
Mihai viteazul si doamna velica
aeroport pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net