Ți se rupe sufletul! Ce a pus tatăl Robertei, fata ucisă de șoferul drogat, în locul unde fiica lui a murit. De ce bărbatul și soția lui vor să părăsească țara

Părinții celor doi tineri uciși de șoferul care a provocat un accident mortal, în urmă cu o săptămână, între stațiunile Vama Veche și 2 Mai, nu își pot reveni din șoc. Iată ce a decis tatăl Robertei, fata decedată, în memoria fiicei sale, exact în locul tragediei.

Aici și-au pierdut viața Sebi și Roberta / foto: arhivă
Aici și-au pierdut viața Sebi și Roberta / foto: arhivă

Mama și tatăl Robertei au ajuns, sâmbătă la prânz, la locul accidentului. Se împlinește o săptămână de la tragedia care a șocat o țară întreagă. În memoria fiicei sale, care și-a pierdut tragic viața, la doar 20 de ani, bărbatul a plantat un măr. El crede e că poliția este complice cu șoferul vinovat.

De ce a plantat un măr tatăl Robertei

Rudele celor doi tineri morți au venit să aprindă o lumănare în locul unde copiii lor și-au dat ultima suflare. Mai ales că în ultima săptămână au ieșit la iveală multe informații șocante despre Vlad Pascu, șoferul drogat care i-a ucis.

Șoferul drogat a fost oprit de două ori de poliție, dar a fost lăsat să plece. Polițiștii nu au avut în dotare un drug-test și nici nu au cerut ca tânărul să fie dus la IML.

Ultimele informații arată că băiatul de 19 ani luase un cocktail de droguri în care erau amestecate mai mult de trei substanțe

„Vreau să sădesc un pom, pe locul unde a fost omorâtă fata mea. Atât și nimic mai mult. De ce l-am plantat? Știți că pe vremuri călătorul se odihnea la umbra unui pom. Bea o gură de apă, mânca un pic și își vedea de drumul lui. Fiica mea voia să fie un călător.

Avea foarte multe . drumuri de făcut. Avea foarte mult de învățat la geografie, la facultate. Nu se mai poate. Când va fi acest pom mare sper să fie sănătos, să nu își bată cineva joc de el, mă gândesc și la asta. Sper că cineva să se simtă bine, culegând un măr din el.

Aici a fost întinsă. Știu exact unde. Nu a fost lovită acolo. S-a intrat în ea aici”, a declarat tatăl Robertei, citat de Digi24.

Tatăl adolescentei e convins că se încearcă mușamalizarea cazului

Întrebat dacă trăiește cu impresia că Poliția mușamalizează acest caz, el a răspuns: „De la bun început. De la bun început. Acum eu nu vorbesc din punct de vedere al drogurilor. Are cine să se ocupe de droguri.

Eu vorbesc din punct de vedere al siguranței circulației. Indiferent ce aș face, că m-am urcat la volan, am băgat cheia în contact, mi-am asumat ce o să fac. Ai comis o faptă, în cazul de față cea mai oribilă faptă, ai ucis doi oameni, să facă maximum din maxim pe legea circulației.

Apoi revenim și cu drogurile. Să nu ne mai învârtim după umbra noastră, că i se putea da drumul sau nu, l-ai văzut că se bâlbâie și face ca toate alea... Tu, instinctul tău ca polițai tinerel, detașat aici. A terminat o școală de poliție? Pai ce, ne facem polițiști la apelul bocancilor? Afară! Dar până să meargă afară din poliție să facă pușcărie împreună cu Matei Vlad (tânărul de 19 ani care a comis accidentul – n.r.)".

Părinții tinerei vor să plece din țară

Roberta a murit la doar 20 de ani / foto: arhivă personală
Roberta a murit la doar 20 de ani / foto: arhivă personală

Familia Robertei ia în considerare să părăsească țara, după accidentul provocat de șoferul drogat Vlad Pascu, din cauza lipsei de siguranță.

„Avem o familie de mers mai departe. Nu vreau să o pierd și pe a doua fiică. Încercăm să ne intrăm în normal, după tot ce s-a întâmplat. Cu cine mă lupt eu?! Cu nimeni mă lupt. De aia, domnilor din conducerea țării, plecăm din țară. Pentru că ne este teamă, nu pentru bani, nu pentru un trai mai bun. Nu ne simțim apărați. De nimeni”, a declarat Cătălin Dragomir la Realitatea Plus.

El a spus că nu are încredere în instituțiile statului, care sunt în complicitate cu criminalii. „Eu îi numesc mafioți și pe polițiști. Da? Ca să ne lămurim. Inclusiv poliția. Sunt toți mână în mână”, a subliniat el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net