Informații de ultim moment. Ce s-a descoperit despre șoferul drogat de la 2 Mai. Dovada care schimbă totul despre noaptea șocantă!

Au apărut informații de ultim moment în cazul șoferului drogat de la 2 Mai. Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” a dezvăluit concluziile analizelor toxicologice efectuate în cazul lui Vlad Pascu. Este șocant ce a putut să consume șoferul care le-a curmat viața celor doi tineri. 

Vlad Pascu a luat un cocktail de droguri
Vlad Pascu a luat un cocktail de droguri

Vlad Pascu a luat un cocktail de droguri

În urma analizelor a confirmat că tânărul consumase un amestec de substanțe psihoactive, în plus față de combinația inițială identificată care cuprindea cocaină, amfetamină și metamfetamină. Aceste noi date oferă specialiștilor informații cruciale pentru a evalua impactul substanțelor asupra capacității șoferului de a conduce. 

Conform Știrilor PRO TV Vlad Pascu a fost dus la audieri la DIICOT în secret. Acesta ar fi fost scos pe ușa din spate a arestului și dus la sediul DIICOT într-o mașină cu geamuri fumurii. Cel mai probabil a fost interogat despre rețeau de droguri de unde se aproviziona. Acesta a fost vizitat în arest de controversata sa avocată, Ionela Stoica, însă părinții acestuia nu au mai ajuns.

Nu este prima dată când are probleme cu legea

Tânărul de 19 ani nu era la prima interacțiune cu substanțele interzise, așa cum declarase sâmbătă avocata care îl reprezintă. În 2022, el a fost cercetat pentru deținere de droguri, potrivit unei decizii a Tribunalului București, publicată pe portalul instanțelor de judecată. Pascu a scăpat însă de urmărirea penală după ce procurorii DIICOT au renunțat la dosar pentru că ar fi fost vorba de o cantitate mică de droguri, respectiv 0,68 g cannabis. Mai mult, Vlad Pascu ar fi ajuns la o clinică din București pentru o cură de dezintoxicare, iar la începutul acestui an, tatăl lui l-a dus la o clinică specializată în Olanda. Imediat, însă, ce tânărul a revenit în țară a reluat legăturile cu anturajul.

Potrivit Știrilor PRO TV un apropiat de-al familiei a declarat că tânărul avea deseori probleme cu legea, iar polițiștii îi facea vizite des în casa din nordul Bucureștiului unde stătea singur: „Îl știe multă lume că e rebel de mic, neascultător și petreceri, poliție la două, trei dimineața. Venea pe aici, țipa, urla, se certa cu părinții pe aici, pe stradă. Se cam știa că lua diverse”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
apartament bucuresti 2 jpg
image
image
image
image
image
image
famlie vacanta casa istock jpg
cheilebicazului4 scaled jpg
conacul sava brancovici sothebysrealty jpg
image png
seceta dolj1 jpg
ips teodosie elena lasconi alina gorghiu jpg
image png
pensie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net