Imagini revoltătoare cu șoferul drogat care a provocat tragedia de la 2 Mai. Cum se poza cu marijuana

Viaţa de lux pe care o afişa tânărul Vlad Pascu, cel care a omorât doi studenţi pe litoral, avea o sursă de finanţare cu multe zerouri. 

Vlad Pascu a fost arestat preventiv, 30 de zile / foto: arhivă
Vlad Pascu a fost arestat preventiv, 30 de zile / foto: arhivă

Șoferul drogat sponsorizat de părinți nu se rușina să publice pe internet poze cu substanțele interzise. În imaginea de mai jos, care este din data de 5 august, Vlad Pascu le arată următorilor de pe Instagram ce cantitate de marijuana deține.

Nu a fost prima dată când șoferul drogat posta pe internet imagini cu substanțele pe care le consuma

Una dintre imaginile cu drogurile lui Vlad Pascu / foto: arhivă personală
Una dintre imaginile cu drogurile lui Vlad Pascu / foto: arhivă personală

Dar, acestea nu sunt singurile imagini în care Vlad Pascu, șoferul drogat, le-a publicat pe rețelele sociale.

Vlad Pascu apare în imagini alături de o tânără și se laudă cu banii pe care i-ar avea și drogurile pe care le consumă, alături de prietenii lui.

Cei doi se laudă că ei nu sunt „toxicomani”, ci „oxicomani”. Vlad Pascu mărturisește că are și firme pe numele lui, dar și mulți bani.

„Țin să fac dovada că pe numele meu am business-uri de mai mulți bani decât faceți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața”, spune Vlad Pascu. Apoi, fata adaugă: „Oxicodona este viața noastră. Noi nu suntem toxicomani, noi suntem oxicomani”, susține tânăra.

HotNews.ro, care a verificat informația dacă Vlad Pascu are vreo firmă, a aflat că pe numele său nu figurează nicio societate.

„Drogurile sunt viața mea”

Pe contul său de Instagram, a fost postată o fotografie purtând chiar un tricou pe care scria: „Drogurile sunt viața mea”. Între timp, contul de Instagram a fost șters.

În alte imagini publicate pe un cont de YouTube, pare că Vlad Pascu își amenință un prieten că „îl taie”. Reacția celuilalt tânăr, după ce a fost obligat să se pună în genunchi și să își ceară scuze a fost: „Scuze, gata, mi-am cerut și scuze, de ce să mă tai?”. Videoclipul se oprește brusc și se aude un râs pe fundal.

Vlad Pascu apare într-un alt videoclip, alături de un alt prieten, acesta spune că se simte în București ca în Vama Veche. „Mă plimb pe Dorobanți cu băieții ăștia ca-n Vama Veche”, spune Pascu, în timp ce se filmează pe el și prietenii săi.

Doi tineri au murit între 2 Mai și Vama Veche

Matei Vlad Pascu, șoferul în vârstă de 19 ani care a provocat sâmbătă accidentul de la 2 Mai în urma căruia doi tineri au murit și alți trei au fost răniți, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Şoferul este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor interzise.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net