Accident teribil în Olt! Un șofer drogat de numai 19 ani și-a ucis propria mamă

Problemele se țin lanț pe drumurile din țara noastră, iar astăzi, un șofer de numai 19 ani și-a ucis propria mamă, după ce a urcat la volan drogat. Totul s-a petrecut în județul Olt, iar mai mulți oameni au fost răniți în acest accident.

Șoferul drogat și-a ucis propria mamă / foto: Facebook
Șoferul drogat și-a ucis propria mamă / foto: Facebook

Se pare că tragediile continuă fără pauză pe șoselele din țara noastră, iar în spatele acestor accidente teribile se află, mai mereu, drogurile. Cel mai recent astfel de eveniment înfiorător s-a petrecut chiar astăzi dimineață (2 septembrie), potrivit informațiilor oferite de către cei de la Digi 24.

Este vorba despre un șofer de doar 19 ani, care a urcat la volan sub influența drogurilor, iar în momentul în care a încercat să depășească o altă mașină care circula pe celălalt sens (în mod complet regulamentar), el s-a lovit de aceasta, rănind pasagerii din cele 2 mașini, cât și un pieton. Mama acestuia ar fi decedat pe loc, conform informațiilor.

Un șofer drogat și-a ucis propria mamă într-un accident rutier

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule și un pieton, respectiv, un autoturism, condus de un tânăr de 19 ani, din orașul Balș, județul Olt și un un autoturism, condus de un tânăr de 27 ani, din localitate. În urma evenimentului rutier, o femeie, pasageră într-unul din cele două autoturisme, a decedat, iar alte patru persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, au comunicat cei de la IPJ Olt, conform sursei citate.

Acest accident tragic s-a produs în comuna Mărunței, județul Olt, iar autoritățile i-au testat imediat pe cei doi șoferi, pentru a vedea dacă au consumat substanțe interzise. În timp ce etilotestul nu a depistat alcool în respirația celor doi, aparatul Drugtest a arătat rapid adevărul. În timp ce tânărul de 27 de ani nu consumase nimic, celălalt șofer, de 19 ani, ar fi luat o substanță psihoactivă, mai precis, un drog numit T1B THC.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
lipsa medici stetoscop in cui shutterstock 1348696283 jpg
jan cel mai batran lenes guinness world records jpg
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net