Obiectul misterios găsit la locul exploziei de la Crevedia. „Ar putea conține date importante!”

Continuă ancheta la Crevedia, după exploziile de la o stație GPL, fiind patru anchete pornite de procurori: două de cei de la DNA, o alta a Parchetului Militar, care vizează intervenţia pompierilor, şi ancheta Parchetului General, care vizează exclusiv ce s-a întâmplat în seara dezastrului. Cea din urmă ar trebui să găsească şi vinovaţii pentru dezastrul care a avut loc. Încercând să descopere indicii care să lămurească toate semnele de întrebare apărute după tragedie, jandarmii au găsit un obiect misterios care ar putea conține informații foarte importante pentru anchetă.

Obiectul misterios găsit la locul exploziei de la Crevedia
Obiectul misterios găsit la locul exploziei de la Crevedia

Un obiect misterios a fost găsit la locul exploziei din Crevedia. Este vorba despre un telefon mobil, care se afla în preajma gardului de lângă gospodăriile care au fost distruse în totalitate şi unde stăteau cele trei victime care au murit în urma tragediei, familia Barbu. Aparatul ar putea conține informații foarte importante pentru anchetă și urmează să fie cercetat de specialiști.

Telefon misterios, găsit la locul exploziei de la Crevedia

„La locul exploziei de la Crevedia, la perierea finală de la cercetarea la fața locului, a fost găsit un telefon mobil. Acesta ar putea conține date importante pentru anchetatori. Telefonul a fost ridicat de jandarmi din dreptul caselor soților Barbu, care au fost înmormântați azi, și a celei de a treia victime, decedată și ea.

Aparatul, care constituie și el probă, va fi predat procurorului de caz, va fi trimis pentru a fi realizată expertiza informatică și este posibil să conțină chiar și imagini dinainte de explozie sau din timpul exploziei”, au declarat surse judiciare pentru Gândul.ro.

Cauzele exacte care au provocat tragedia ce a avut loc la Crevedia în urmă cu o săptămână vor fi cunoscute în cel mult trei luni. Potrivit directorului Insemex, George Găman, experții institutului din Petroșani, care fac evaluarea incidentului devastator, au finalizat recoltarea de probe din epicentrul exploziei, iar echipa a ajuns ieri seară la Petroșani, după aceea va începe lucrul în laborator la toate probele colectate pentru analiză.

Printre acestea, specialiștii au recuperat de la fața locului resturi de motoare și capace de rezervoare de combustibil. În acest moment, nu se pot oferi detalii și nu se pot trage concluzii, deoarece este vorba de o expertiză profesionistă.

La Parchetul Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel continuă ancheta în cazul exploziei de la Crevedia. Până acum, încă nu au sosit rapoartele de intervenție, deși s-au trimis adresele către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dealul Spirii București-Ilfov (ISU BIF) și Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dâmbovița.

Mai mult, până la acest moment au fost puse la dosar fotografii cu mașinile implicate în intervenție și au fost sigilate costumele pompierilor care au fost folosite, echipamentul fiind parte a probatoriului”, au mai declarat sursele judiciare pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net