Încă o nenorocire asupra bărbatului care și-a pierdut părinții în exploziile din Crevedia! A murit și unchiul lui din spital

Explozia de la Crevedia! Drame fără sfârşit după exploziile devastatoare de sâmbătă seara. Un bărbat de 63 de ani, rănit în exploziile de la staţia GPL, din localitate, a murit la Spitalul Floreasca. Este vorba despre unchiul băiatului care și-a pierdut și părinții. În momentul de față, bilanțul deceselor se ridică la trei. 

Un bărbat rănit în exploziile din Crevedia a murit la Floreasca Foto: Inquam Photos Octav Ganea
Un bărbat rănit în exploziile din Crevedia a murit la Floreasca Foto: Inquam Photos Octav Ganea

Ce au declarat cei de la ministerul Sănătății 

„În cursul nopţii, a decedat la Spitalul Floreasca unul din cei doi pacienţi cu arsuri de peste 90% din suprafaţa corporală. În ciuda eforturilor personalului medical, s-a ajuns la această situaţie tragică având în vedere şansele extrem de reduse de supravieţuire ale pacienţilor aflaţi în această situaţie. Adresăm compasiunea noastră familiei", a anunţat şi Ministerul Sănătăţii.

Bărbatul care a murit este unchiul băiatului care și-a pierdut și părinții

Răzvan a aflat de la prieteni de calvarul prin care-i trece familia. Stabilit în Londra, a revenit într-un suflet în ţară. Acasă, în momentul exploziilor erau surorile şi părinţii lui. „Sora mea cea mică, de 17 ani, aproximativ, a auzit un mare suflu şi atunci s-a dus la taică-miu şi i-a spus, vino pentru că ceva se aude, pierde gaz! Pierdea gaz. (n.r. Tata) I-a spus fugi, fugi că murim! Că ia foc! Atunci, butelia a zburat direct în curte", a declarat Răzvan Mirea, pentru Observatornews.ro. 

În câteva secunde, locuinţa a ars ca o torţă. Suflul fierbinte l-a prins pe tatăl tânărului în timp ce îşi salva familia. Bărbatul a ajuns la Spitalul Floreasca cu arsuri pe 90% din suprafaţa corpului. 

Răzvan Mirea, băiatul care și-a pierdut familia în incendiul de la Crevedia Foto: captură Observator
Răzvan Mirea, băiatul care și-a pierdut familia în incendiul de la Crevedia Foto: captură Observator

Explozia din Crevedia. 12 pacienţi, transferaţi în străinătate

Totodată, 12 dintre vicitmele exploziei din Crevedia au fost transferate în străinătate, mai exact în Belgia, Austria, Norvegia şi Germania. Medicii de acolo dau asigurări că vor face tot posibilul să le salveze viaţa. Aceşti pacienţi au arsuri pe mai bine pe jumătate din corp.

Dintre aceştia, un pacient transferat la Bruxelles are suprafaţă corporală arsă mai mult de 15%, el fiind intubat şi ventilat mecanic, "stabil hemodinamic", potrivit Ministerului Sănătăţii. Cel de-al doilea pacient transferat la Bruxelles are suprafaţă corporală arsă peste 20%, respiră spontan, stabil hemodinamic, evoluţie clinică favorabilă.

Unul din pacienţii transferaţi la Milano are suprafaţă corporală arsă peste 90%, fiind intubat şi ventilat mecanic, instabil hemodinamic, necesită suport vasopresor. Starea sa este una critică. Cel de-al doilea pacient transferat la Milano are suprafaţă corporală arsă peste 45%, este intubat şi ventilat mecanic, stabil hemodinamic, starea clinică fără modificări în ultimele 24 de ore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net