„Am recunoscut-o după ochi. Nu mai avea chip”. Fiul femeii moarte în explozia de la Crevedia, declarații șocante

Ultima actualizare:

Dezvăluiri cutremurătoare ale fiului celor doi soți morți de la Crevedia: Eu care sunt copilul ei am cunoscut-o după ochi. Mama nu mai avea chip", a spus Sorin Barbu. Acesta a mai precizat că după ce a prins-o suflul exploziei, mama lui a ajuns pe picioarele ei la ambulanță, deși avea arsuri pe tot corpul.

Cei doi soți care au murit în urma exploziilor de la Crevedia Foto: Facebook
Cei doi soți care au murit în urma exploziilor de la Crevedia Foto: Facebook

 Sorin Barbu: „Am cunoscut-o după ochi, mama nu mai avea chip"

Când a auzit explozia, tatăl lui Sorin Barbu, care lucra în apropiere, s-a speriat și a plecat imediat spre casă. Viața lui s-a sfârșit, însă când a văzut cum arăta soția sa. Sorin Barbu mărturisește cum s-a întâmplat totul. 

„Mama era în curte. A sunat-o pe sora mea că a văzut gaz prin curte foarte mult. Era și vizibil. Am prieteni care au trecut pe drum dintr-o comună în Crevedia și au spus că au trecut prin gaz. Era exact cum e la nuntă. Mama a sunat-o pe sora mea, care i-a spus să intre în casă. A mers câțiva metri, nu a mai apucat să ajungă la ușă și a prins-o explozia. S-a ridicat de jos, de unde a căzut, și a venit pe picioarele ei până la ambulanță", explică Sorin Barbu. „Eu care sunt copilul ei am cunoscut-o după ochi. Mama nu mai avea chip."

Cei doi soți care și-au pierdut viața Foto: Facebook
Cei doi soți care și-au pierdut viața Foto: Facebook

„Tata a venit și el de aici, de undeva, pentru că lucra aproape de casă. A venit să o caute, nu a găsit-o. Am căutat împreună, el a ieșit la poartă, iar eu am fost prin grădină. El a văzut-o primul, el a găsit-o. A văzut-o primul arsă. În momentul în care a văzut-o, a căzut jos. Era preluată de domnii de la ambulanță. Când a văzut-o în halul în care era, a căzut și la revedere. Acolo s-a terminat viața pentru el", spune Sorin. 

Sorin Barbu, declarații despre moartea tatălui

Sorin Barbu a declarat că s-a efectuat autopsia ambilor părinți, iar acesta este foarte revoltat asta pentru că s-a spus că tatăl lui s-a stins din viață în urma unui infarct și că nu ar fi murit din cauza incendiului. 

„S-a efectuat autopsia ambilor părinți. Urmează să ne spună care a fost cauza decesului când îi ridicăm. În legătură cu tata, însă sunt foarte rezervat în vederea stabilirii cauzei decesului. Pentru că domnul Arafat, așa cum a declarat și la un post de televiziune, a spus că nu a murit din cauza incendiului, ci pentru că a făcut infarct", a declarat băiatul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net