Detalii cutremurătoare. Femeia din Crevedia care a murit vorbea la telefon cu fiul. Soțul ei „striga” de doi ani la autorități

Cazul Crevedia provoacă în continuare indignare, revoltă și multă emoție. În spitale, zeci de oameni suferă în urma arsurilor suferite în timpul exploziilor, alte zeci suferă în urma pierderii caselor distruse de suflul deflagrațiilor. Între timp, aflăm că autoritățile ar fi putut demult să oprească ilegalitatea, iar activitatea la stația GPL a lui Ionuț Doldurea să fie cu adevărat oprită. Doi oameni au murit, un bărbat care a făcut infarct când și-a văzut soția în flăcări, iar câteva ore mai târziu, femeia și-a dat duhul din cauza rănilor extreme. De doi ani bărbatul bătea la ușa autorităților încercând să convingă că depozitul GPL era o bombă cu ceas.

Explozie la o statie GPL din Crevedia  Foto Inquam Photos Octav Ganea (12) jpg

Florica și Lică sunt soții care locuiau în imediata apropiere a depozitului GPL administrat de Ionuț Doldurea, fiul primarului din Caracal.

Lică, bărbatul care a făcut infarct în momentul în care şi-a văzut soţia cuprinsă de flăcări, făcea plângeri încă de acum doi ani, când a observat că stația stația GPL devenise un depozit. Mirosul de gaz era insuportabil, iar oamenii făceau sesizări peste sesizări. Nimeni nu i-a băgat în seamă.

Femeia vorbea la telefon cu fiul ei

Nu o dată soții Lică și Florica, dar și vecinii lor au sesizat autoritățile despre mirosul puternic de gaz când avea loc un transfer de gaz lichefiat dintr-o cisternă în alta.

În ziua fatidică, Florica vorbea la telefon cu fiul ei, când a sesizat că începe să miroase din ce în ce mai puternic a gaz. A ieșit în pragul casei şi i-a spus fiului că vede aburi, scrie Observator.  Au fost ultimele cuvinte pe care fiul le-a auzit de la mama lui.

Familie Crevedia deces jpeg

Conversația s-a oprit brusc. A fost momentul exploziei și într-o secundă soțul femeii și-a văzut soția cuprinsă de flăcări. Nu a rezistat șocului și a făcut infarct. El a fost prima victimă a deflagrației de la Crevedia. Florica a fost cea de-a doua victimă. A murit a doua zi în spital, având arsuri pe aproape toată suprafața corpului.

Povestea tragică a soților uciși de indiferența autorităților

După sfârșitul tragic al celor doi soți ies la iveală informații revoltătoare. Bărbatul mergea din ușă în ușă la autorități ca să spună că depozitul GPL de lângă locuința lui era o bombă cu ceas. Nimeni nu l-a luat în seamă, iar indiferența celor responsabili a curmat viața a doi oameni nevinovați.

„Mirosea rău de fiecare dată când transferau gaz dintr-o cisternă în alta. Noi asta știam că fac. Era o incintă de vreo 50 de metri pătrați, intrau acolo cisternele și transferau gaz de la una la alta", a povestit pentru Europa Liberă unul dintre vecinii celor doi soţi care şi-au găsit sfârşitul în urma exploziilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net