Prima reacție a patronilor firmei implicate în explozia de la Crevedia

”Cu prioritate preocupați în aceste zile de situația victimelor”, „încercați de nespusă mâhnire”. Sunt primele reacții ale celor doi patroni ai societății care deținea stația GPL din Crevedia făcute luni, printr-un comunicat. Firma de GPL la care s-a produs explozia din Crevedia, soldată cu zeci de răniți, se numește Flagas și are drept acționar principal pe Ionuț Daniel Doldurea (51%) fiul primarului din Caracal, Ion Doldurea.

 Ionuț Daniel Doldurea
Ionuț Daniel Doldurea este fiul primarului din Caracal. Captură stirileprotv.ro

În afară de băiatul primarului din Caracal, la firma Flagas mai este un acționar minoritar, pe nume Cosmin Ionuț Stinga (49%). SC Flagas SRl este o societate românească care comercializează en-gros și en-detail carburanți auto (inclusiv GPL), în principal în Muntenia și Moldova, are sediul în Caracal, judeţul Olt și deţine control şi asupra Dolchimex SRL, Criana Gas SRL și Motben SRL.

Locul exploziei de la Crevedia luni, 28 august
Locul exploziei de la Crevedia arăta luni ca după bombardament. FOTO Inquam Photos/George Călin

Cei doi patroni au emis de abia luni, la două zile de la explozia devastatoare o reacție, asemănătoare cu cea oferită de tatăl șoferului drogat care a făcut accidentul din stațiunea 2 Mai. Și ei își arată afectați de eveniment, își arată simpatia față de victime și spun că sunt gata să ajute.

Comunicatul firmei care deținea stația GPL de la Crevedia 

”Urmare a tragediei cauzate prin incendiul din localitatea Crevedia, în reprezentarea societății FLAGAS SRL ne găsim cu prioritate preocupați în aceste zile de situația victimelor și a tuturor persoanelor care au avut și au de suferit în orice mod din pricina acestui accident. 

La nivelul companiei și la nivel personal, ca administratori ai acesteia, căutăm sa identificăm cu rapiditate și eficiență soluții concrete care să sprijine persoanele în suferință și efortul autorităților, și care să completeze mobilizarea impresionantă și angajamentul pe care deja mulți oameni de bună credință le-au dovedit fără ezitare. 

Încercați de nespusă mâhnire, înțelegem devastați încercarea extremă prin care trec atât de multe familii și sperăm să nu fim descalificați în străduința asumată de a o alina. 

În contextul dat și din respectul datorat îndeosebi celor direct afectați de această nenorocire, comunicările noastre vor fi rare și reținute, inclusiv procedurile penale deja inițiate impunându-ne, chiar dacă astăzi nu la nivel formal, o astfel de conduită” se arată în comunicatul societății FLAGAS preluat de stirileprotv.ro 

Ce s-a întâmplat cu victimele exploziei de la Crevedia 

Din cele 58 de victime inițiale, 12 au fost externate, doi pacienți au decedat și alți 12 au fost transferați în străinătate la tratament scrie adevarul.ro 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net