Ce sumă a plătit pentru a munci în România unul dintre muncitorii nepalezi răniți grav în explozia de la Crevedia. Bărbatul are doi copii

Ultima actualizare:

Explozia de la stația GPL din Crevedia a șocat întreaga țară, iar detaliile despre ce s-a întâmplat de fapt, cât și ce a dus la această tragedie, continuă să apară. Se pare că unul dintre muncitorii nepalezi care se află acum la ATI, în stare gravă, a plătit o sumă enormă pentru a reuși să ajungă să muncească în România. Din păcate, traiul mai bun la care visa nu a devenit realitate, iar acum se află printre răniți, luptând pentru a supraviețui.

Explozia a lăsa în urmă daune uriașe
Explozia a lăsa în urmă daune uriașe

Întreaga țară a privit înmărmurită scenele de groază arătate în direct la televizor. Exploziile produse la o stație GPL din Crevedia au lăsat în urmă zeci de răniți, pierderi de vieți omenești, cât și nenumărate daune materiale. Iar tot mai multe detalii încep să apară despre această tragedie, printre care și starea unuia dintre muncitorii nepalezi răniți în explozie. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Libertatea, bărbatul a plătit o sumă uriașă de bani, pentru a putea să muncească în țara noastră.

Din păcate, la acest moment este imposibil ca identitatea celor doi nepalezi să fie stabilită exact. Ei au 39, respectiv 34 de ani, iar unul dintre ei a fost deja trimis la un spital din străinătate, cu arsuri pe 30-40% din corp. Din păcate, celălalt bărbat, rămas în România la Terapie Intensivă, având arsuri pe 90% din suprafața corpului și șanse mici de supraviețuire. În total, se pare că patru cetățeni nepalezi lucrau la stația GPL care a explodat.

Rudele au aflat de pe Facebook

Conform sursei, rudele nepalezilor au aflat despre explozie de pe Facebook. Unul dintre cei doi răniți a plătit agenției de recrutare din Nepal 4.300 de euro, pentru a putea să vină la muncă în România. El avea un salariu de 550 de dolari, muncind 6 zile pe săptămână, cât și 8 ore pe zi.

Bărbatul are doi copii, o fetiță în vârstă de doar 5 ani, cât și un băiat de 2 ani. Ar fi urmat să lucreze doi ani în România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net