O nouă audiere în cazul accidentului de la 2 Mai. Detalii relevante oferite de o supraviețuitoare

Vineri, 1 septembrie, au avut loc noi audieri în dosarul accidentului de la 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit după ce un băiat de 19 ani s-a urcat drogat la volan. Una dintre supraviețuitoare a fost chemată, astăzi, la sediul IPJ Brăila. 

Noi audieri în dosarul tragediei de la 2 Mai Foto: colaj Click!
Noi audieri în dosarul tragediei de la 2 Mai Foto: colaj Click!

Ce a declarat tânăra

Fata era prima din grup și le-a spus polițiștilor că, după ce au fost loviți, când a reușit să se ridice de jos, nu a mai văzut nici autoturismul și nici pe șofer, ceea ce confirmă faptul că acesta a fugit de la locul accidentului.

Tânăra, supraviețuitoare a accidentului, a spus anchetatorilor că a fost acroșată cu oglinda. De precizat că, atunci când a ajuns la sediul poliției, ea era accidentată. Avea mâna în ghips și piciorul stâng bandajat, scrie Digi24.ro

Ancheta este abia la început, nu s-au terminat toate audierile și abia au fost stabilite obiectivele pentru raportul de expertiză tehnică în vederea stabilirii dinamicii accidentului.

Cum s-a întâmplat nenorocirea 

Vlad Pascu se afla sub influența drogurilor când a ucis doi tineri, pe Roberta și pe Sebastian, în stațiunea 2 Mai. Tânărul șofer, de 19 ani, conducea sub influența drogurilor. Astăzi, Vlad Pascu a fost audiat din nou. Audierea acestuia ar fi durat mai puțin de 30 de minute, timp în care, tânărul a obținut un al treilea dosar penal pentru deținere de droguri.

Vlad Pascu a fost audiat 

Audierea șoferului de 19 ani a durat mai puțin de 30 minute. După audierea de la DIICOT, Vlad Pascu s-a ales cu un al treilea dosar penal, pentru deținere de droguri.

Astfel, criminalul de la 2 Mai, are, în prezent, trei dosare penale pentru deținere de droguri și un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Primele două dosare penale pentru deținere de droguri le-a obținut la vârsta de 13, respectiv 18 ani, dar procurorii l-au achitat. Ultimul dosar penal, obținut după crima de pe șoseaua de la 2 Mai, l-a obținut după ce polițiștii au identifiat, în mașina pe care o conducea, o țigara de Marijuana și câteva pastile antidepresive.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net