Cine este Geanina, tânăra de numai 30 de ani care a murit în cumplitul accident din Sibiu. A postat un mesaj dureros înainte de tragedie

O tragedie fără margini a lovit țara noastră. O tânără de doar 30 de ani a murit în urma unui accident teribil petrecut în Sibiu. Totul s-a petrecut joi, iar tânăra, pe numele ei Geanina, se afla în mașina care a intrat în două autobuze staționate. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, impactul a fost unul fatal, iar singurul lucru care s-a mai putut face a fost pronunțarea decesului.

Geanina a postat un mesaj dureros înainte de accident / foto: Facebook
Geanina a postat un mesaj dureros înainte de accident / foto: Facebook

Atât Sibiul, cât și restul țării, a privit cu tristețe cum un accident rutier teribil a luat viața unei tinere în vârstă de numai 30 de ani. Totul s-a petrecut pe Calea Dumbrăvii, chiar în zona Cimitirului Municipal din Sibiu, joi seara, pe la ora 22. Tânăra, pe numele ei Maria Geanina, se afla în mașina care a intrat în 2 autobuze staționate, iar impactul s-a dovedit a fi unul fatal. Deși salvatorii au ajuns rapid la fața locului, Geanina nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar singurul lucru pe care l-au mai putut face autoritățile a fost să pronunțe decesul.

Pe lângă tânără, mai există și alte 2 victime ale acestui accident teribil. Este vorba despre un bărbat în vârstă de doar 23 de ani, care se afla la volanul autoturismului. Șoferul a suferit fracturi la membrele superioare, cât și traumatism facial. Pe lângă acesta, o altă pasageră în autoturism, o tânără în vârstă de doar 25 de ani, a fost și ea rănită. Ea a fost dusă la spital, suferind de un traumatism cranio-cerebral, cât și de un traumatism costal.

Mesajul durerors postat de Geanina

Cu puțin timp înaintede a se lovi de acest sfârșit teribil, Maria Geanina a postat un mesaj dureros pe Internet. „Doamne, fă-mă să înțeleg că planurile tale sunt mai bune că ale mele”, a scris tânăra, iar având în vedere tragedia care a avut loc la doar câteva ore după ce acest mesaj a fost scris, rudele ei sunt și mai îndurerate.

Rudele și prietenii Geaninei sunt copleșiți de durere, iar mesaje de adio au fost postate în număr mare pe Internet.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net