Masacru pe linia de cale ferată Torino-Milano. Cinci oameni au fost spulberați de un tren de mare viteză

Ultima actualizare:

Un accident feroviar șochează Italia joi dimineață. Un tren de mare viteză care mergea pe ruta Torino - Milano a spulberat cinci muncitori care se ocupau de unele lucrări de întreținere. Trenul a intrat în ei cu o viteză de 160 de km/oră, transmit autoritățile italiene. 

image

Muncitorii efectuau lucrări de întreținere la gara Brandizzo din zona Torino, în timpul nopții, când trenul de mare viteză i-a surprins, iar oamenii nu au avut timp de nicio reacție. Trenul, de mare viteză circula cu 160 de kilometri pe oră.

Cauzele accidentului sunt încă clare. Salvatorii care s-au grăbit la fața locului au găsit, din păcate, rămășițe umane chiar și la 300 de metri de locul accidentului.

Imaginile de la camerele de supraveghere ale gării sunt în curs de analiză de către procuratura din Ivrea pentru a determina circumstanțele exacte ale tragicului eveniment, transmite Rai News.

Doi supraviețuitori

Cei cinci au fost identificați. E vorba de muncitori care aveau vârste de 22, 34, 43, 49 și 52 de ani.

Toți erau lucrători ai companiei Sigifer din Borgo Vercelli, în zona Vercelli și în momentul accidentului erau pe cale să înceapă înlocuirea unor șine. Trenul care trecea pe peronul 1 i-a lovit în plin, ucigându-i instantaneu. Alți doi muncitori care făceau parte din echipă au reușit să se ferească și să scape nevătămați. Ei sunt la spital, în stare de șoc.

Tot în stare de șoc este și mecanicul trenului. Procurorii așteaptă să își revină pentru a obține de la el informații importante pentru anchetă.

Trenul, după cum au raportat carabinieri, circula cu 160 de kilometri pe oră, iar muncitorii făceau lucrări de înlocuire pe câțiva metri de șină în apropierea gării, când a trecut convoiul tehnic, care transporta mai multe vagoane de la Alessandria la Torino.

„Rfi își exprimă întristarea profundă în fața celor întâmplate și își exprimă condoleanțe și apropierea familiilor lucrătorilor decedați”, se arată într-o notă a rețelei feroviare italiane (Rfi).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net