VIDEO Imagini șocante. Un șofer „kamikaze” pe punctul de a spulbera un echipaj de poliție

Imagini în care un accident rutier este evitat în ultima fracțiune de secundă au fost surprinse în județul Sibiu și au apărut pe rețelele sociale. Un echipaj de poliție a trecut milimetric pe lângă moarte din cauza un șofer iresponsabil care a intrat pe contrasens. O cameră de supraveghere amplasată lângă șosea a surprins momentul șocant.

image

Secunda dintre viață și moarte

Manevra unui șofer putea avea urmări dintre cele mai grave dacă nu era evitat în ultimul moment de agentul care conducea autospeciala poliției. Incidentul a avut loc marți seara, 5 septembrie, în jurul orei 20.00 pe Drumul Județean 106 D, lângă Săliște, în județul Sibiu.

În imagini se observă cum o mașină se angajează într-o depășire extrem de riscantă, chiar în momentul în care din față venea o mașină a poliției. Agentul reușeșete la milimetru să evite  impactul. Șoferul teribilist și-a continuat drumul.

„Un bărbat de 31 de ani, domiciliat în localitatea Orlat, a fost protagonistul unei manevre periculoase ce putea avea consecințe grave. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște au intervenit cu promptitudine și profesionalism pentru a preveni un accident major.Totul a început când șoferul, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 106D, a efectuat o manevră de depășire neregulamentară. Acesta a încălcat marcajul simplu continuu și nu s-a asigurat că din sens opus nu circula niciun alt autovehicul. Cu toate acestea, din sens opus se apropia o autospecială în care se aflau polițiști în patrulare, care se deplasau în misiune.

Coliziunea părea inevitabilă, dar unul dintre polițiști, aflat la volanul autospecialei, a reacționat prompt și a evitat impactul printr-o manevră rapidă. Ulterior, polițiștii au început să-l urmărească pe șoferul indisciplinat, efectuând semnalele regulamentare de oprire”, a transmis IPJ Sibiu.

Șoferul, prins după o urmărire în trafic

Teribilistul șofer nu a oprit la semnalele echipajului de poliție și și-a continuat drumul în viteză până când a intrat într-o zonă greu accesibilă din extravilanul localității, a mai transmis poliția.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 31 de ani, a fost identificat și sancționat în conformitate cu legile în vigoare.

Pentru efectuarea manevrei de depășire neregulamentară și pentru neoprirea la semnalele polițiștilor, față de acesta s-a luat măsura sancționării contravenționale cu o amendă în valoare de 1.450 de lei.

În plus, i s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
autostrada a13 jpg
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
orasul dintre doua tari jpg
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net