Accident grav. Un tren cu pasageri a fost lovit violent, în SUA. Zeci de persoane au fost rănite

Ultima actualizare:

O zi obișnuită în orașul Chicago s-a transformat într-un coșmar joi, 16 noiembrie, când un tren cu pasageri s-a ciocnit violent cu un utilaj de deszăpezire, provocând rănirea a zeci de persoane.

Accident tren. Foto: Captură video.
Accident tren. Foto: Captură video.

Zeci de pasageri au fost răniți

În acesta incident nefericit, 38 de pasageri au suferit diverse leziuni în urma impactului, iar 23 dintre aceștia au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Chiar dacă două sau trei persoane au suferit răni grave, norocul a fost de partea lor, niciuna dintre victime nefiind în pericol de moarte, conform informațiilor oferite de oamenii legii din Chicago.

Cum a fost posibil acest accident tragic

Accidentul tragic a avut loc ieri, în apropierea gării Howard, situată în nordul orașului Chicago. Potrivit primelor informații, trenul de pasageri se deplasa cu o viteză considerată normală atunci când a intrat în coliziune cu un utilaj de deszăpezire care ocupa aceeași linie ferată. Evenimentul a atras atenția autorităților și a generat un răspuns rapid din partea serviciilor de urgență.

Bilanțul răniților

Oficialii pompierilor au confirmat că 38 de persoane au suferit răni în urma accidentului. Dintre acestea, 23 au avut nevoie de îngrijiri medicale urgente și au fost transportate la spital pentru evaluare și tratament. Keith Gray, un oficial de la serviciile de salvare, a subliniat că, în ciuda gravității rănilor înregistrate la două sau trei persoane, viața acestora nu este pusă în pericol.

Care sunt cauzele accidentului

Investigațiile cu privire la circumstanțele exacte ale accidentului sunt în curs, iar autoritățile caută să stabilească responsabilitatea pentru această tragedie. Conform informațiilor inițiale, se pare că trenul de pasageri și utilajul de deszăpezire se aflau pe aceeași linie de cale ferată în momentul impactului, generând întrebări cu privire la coordonarea traficului și la respectarea regulilor de siguranță.

Cu ancheta în desfășurare, autoritățile vor să ofere claritate cu privire la cauzele accidentului și să ia măsurile necesare pentru a preveni astfel de evenimente în viitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net