23 de fotografii inedite din istorie care te vor fascina


    Aceste fotografii unice din istorie te vor încântaFoto: Getty
Aceste fotografii unice din istorie te vor încântaFoto: Getty

Se spune că istoria este mai captivantă atunci când o privim în imagini. Fotografiile sunt unele dintre cele mai importante izvoare de informații pentru un istoric și mereu au fascinat posteritatea pentru că redau de cele mai multe ori realitatea acelor vremuri.

Apariția aparatului de fotografiat a schimbat istoria din multe puncte de vedere. Pozele realizate în primele decenii ale secolului trecut au adus o contribuție semnificativă studiilor contemporane pentru că oferă o imagine, o reprezentare a societății și epocii.

Site-ul Brighteside.me a publicat o serie de forografii istorice rare care te vor face să privești altfel paginile de istorie. Avem tendința de a crede că lumea contemporană este prea distrată, lipsită de moralitate și nu tratează cu suficientă seriozitate aspecte esențiale ale vieții. Dincolo de vremurile tulburi care au marcat o bună parte din epocile anterioare, nu trebuie totuși să scăpăm din vedere faptul că distracția și ingeniozitate nu sunt invenții ale acestui secol. Fotografiile de mai jos oferă o altă perspectivă asupra felului în care-i privim pe înaintașii noștri.

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
caine jpg
cub oana niculescu mizil png
cub andi moisescu png
cub gina pistol smiley png
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
image
image
image
image
image
image
whatsapp 2105015 960 720 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
v1 jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 01 la 14 39 01 jpg
Talibanii nu mai vor să vadă femei nicăieri jpg