63 de cazuri de Covid în China, în ultimele 24 de ore. Cel mai mare număr din ultimele 6 luni

Ultima actualizare:

    În ultimele șase luni, China a părut că ține sub control pandemia de coronavirusfoto: Guliver / GettyImages
În ultimele șase luni, China a părut că ține sub control pandemia de coronavirusfoto: Guliver / GettyImages

China a înregistrat joi 63 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore, un record după luna iulie, pe fondul unui focar de coronavirus izbucnit în regiunea limitrofă a Beijingului, pe care autorităţile încearcă să-l controleze.

În ultimele șase luni, China a părut că ține sub control pandemia de coronavirus. Ţara, în care noul coronavirus a apărut pentru prima dată în urmă cu un an, a eradicat în mare măsură epidemia încă din primăvara trecută prin restricţionarea deplasărilor, purtarea pe scară largă a măştilor de protecţie, adoptarea unor măsuri de izolare şi folosirea unor aplicaţii de urmărire pentru telefoane mobile, potrivit stirileprotv.ro. Însă. China a înregistrat bilanţuri în creştere în ultimele zile. Ele se menţin cu mult sub nivelul cifrelor anunţate în alte ţări. Majoritatea cazurilor noi raportate joi au fost în Shijiazhuang, capitala provinciei Hebei, care înconjoară Beijingul (51 de contaminări la care se adaugă 69 de cazuri asimptomatice). Toate şcolile au fost închise în Shijiazhuang, al cărui teritoriu vast găzduieşte 11 milioane de locuitori.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net