A apărut filmarea din avionul groazei! Momentul în care cei doi pakistanezi strigă „I will kill you!”

Ultima actualizare:

Au trăit momente de groază de care nu vor să-și mai amintească vreodată. Românii care călătoreau, miercuri, într-o aeronavă a companiei Wizz Air au fost martorii unui conflict spontan izbucnit între doi cetățeni pakistanezi. Filmarea, publicată în ziarul Gândul, prezintă imagini șocante cre arată că situația ar fi putut oricând degenera. 

image

Un conflict spontan, izbucnit între doi cetățeni străini, de origine pakistaneză, a deviat traseul unui avion Wizz Air, care se îndrepta spre Dubai. 

În timpul zborului, la un moment dat, doi bărbați încep să se certe. Nu vorbesc nici română, nici engleză ci o limbă arabă. Călătorii s-au alarmat. O tânără s-a speriat atât de tare încât i s-a făcut rău și a leșinat, avea să povestească, ulterior, un martor. Cei doi pakistanezi s-au amenințat cu moartea și au aprins brichete. Fluturau flacăra pe lângă zona unde se aflau măștile de oxigen.

Pakistanezii strigau „I will kill you!”

Un pasager care a asistat la întreaga scenă și care a și filmat incidentul a povestit că cei doi pakistanezi s-au amenințat reciproc cu moartea, spunând « I will kill you!». Apoi și-au scos brichetele, le-au aprins și le-au fluturat pe lângă măștile de oxigen. „Nu este adevărat că au fost români cei care nu au respectat regulile. Românii i-au imobilizat pe pakistanezi”, a spus el pentru Gândul.

În acel moment, călătorii s-au panicat, deoarece toată lumea s-a gândit că există riscul iminent al unei explozii. 

Pilotul avionul a luat hotărârea să aterizeze de urgență la Ankara. Cei doi scandalagii au fost debarcați, iar avionul și-a continuat zborul spre Dubai. Pakistanezii au fost coborâți din avion de polițiștii turci care i-au încătușat.Zborul a fost reluat dar cu o întârziere de două ore. 

Ce reacție a avut compania Wizz Air 

Compania Wizz Air a oferit și o primă reacție, cu privire la incidentul de marți. 

„Zborul Wizz Air W6 3265 de la București la Dubai, din 2 februarie, a fost deviat către Ankara după ce s-a raportat că doi pasageri au devenit indisciplinați și au avut un comportament abuziv.

Echipajul nostru de cabină a gestionat situația așa cum este instruit să o facă. Comandantul a luat decizia să devieze zborul către Ankara și a solicitat intervenția poliției.

Aeronava a aterizat fără incidente, iar la aterizare pasagerii în cauză au fost predați autorităților. Zborul a fost reluat și a aterizat în Dubai la ora locală 23:46.

Siguranța este prioritatea noastră principală, iar compania aeriană are toleranță zero în ceea ce privește comportamentul abuziv față de pasagerii și personalul său”, a transmis compania aeriană într-un comunicat.

Puteți urmări știril Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net