Pasagerii dintr-un avion Wizz Air, amenințați cu moartea de doi pakistanezi

Ultima actualizare:

Pasagerii dintr-un avion Wizz-Air au trecut prin momente de groază, când au fost amenințați de di cetățeni pakistanezi. Aeronava a aterizat forțat la Ankara.

image

Pasagerii dintr-un avion Wizz Air au avut parte de clipe terifiante, atunci când doi cetățeni, de origine pakistaneză, i-au amenințat cu moartea. Din cauza situației create, aeronava a aterizat forțat la Ankara. 

Unul dintre martorii la incident a povestit întreaga întâmplare. Doi pasageri pakistanezi au început să bage frica în pasageri în momentul în care i-au amenințat cu moartea, în timp ce țineau brichete aprinse în dreptul măștilor de oxigen. Din cauza atmosferei extrem de tensionate, o tânără a suferit un șoc și a leșinat. 

Erau doi pakistanezi care spuneau "Vă omor". Apoi țineau brichetele deasupra locului unde sunt măstile de oxigen. Nu este adevărat că au fost români cei care nu au respectat regulile. Românii i- au imobilizat pe pakistanezi. O fată a făcut atac de panică și a leșinat de frică”, a povestit martorul, potrivit Gândul.ro

Martorul confirmă că în ciuda zvonurilor, cei care au creat un adevărat haos în aeronavă nu erau români, ci doi bărbați de origine arabă. Mai mult, pasagerii români au fost de fapt cei care au i-au imobilizat pe cei doi bărbați, ce aveau un comportament periculos. 

Unul dintre scandalagii au fost încătușat de autoritățile din Turcia

Avionul a aterizat forțat la Ankara miercuri seară. În imagini se vede cum doi polițiști turci au urcat la bordul aeronavei pentru a aplana situația. Unul dintre bărbați vinovați de întregul incident apare cu cătușe la ambele mâini. 

Cursa Wizz Air a staționat vreme de o oră și jumătate la Ankara, timp în care a fost realimentată, iar apoi și-a continuat zborul către  Dubai. 

Aeronava se deplasa pe ruta București-Dubai, iar din cauza celor doi scandalagii care au creat teroare la bord, avionul a trebuit să facă o escală neplanificată. Un alt zvon a fost acela că unii pasageri au încept să fumeze în timpul zborului, fapt infirmat de informațiile ulterioare, primite de la martori. 

Zborul spre Dubai a avut două ore întârziere din cauza incidentului. Cei doi bărbați, cu comportament periculos, au fost debarcați de autorități și au rămas în capitala Turciei. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net