Adevărul despre mașina luxoasă parcată de ani buni în fața unui hotel. De ce nu a fost mutată niciodată din parcare

Ultima actualizare:

O bijuterie roz pe 4 roți, care valorează o adevărată avere, a făcut înconjurul internetului. Unii internauți susțin că mașina nu s-a mișcat deloc din fața unui hotel din Londra, de aproape 4 ani.

Mașina roz parcată în fața unui hotel de ani buni / Sursă foto: TikTok
Mașina roz parcată în fața unui hotel de ani buni / Sursă foto: TikTok

Este vorba despre un McLaren 5700s de culoare roz, al cărui preț este de peste 150.000 de lire sterline. Mașina despre care se spune că se află în fața unui hotel londonez din anul 2020, a făcut furori în mediul online, iar utilizatorii au luat cu asalt secțiunea de comentarii de pe platformele de socializare.

Londonezii spun că autovehiculul de lux a fost parcat în fața hotelului St. Pancras Renaissance, încă de la începutul pandemiei, mulți nefiind siguri de adevăratul motiv pentru care se află încă acolo. Pe de altă parte, unii se întreabă dacă mașina va fi vreodată mutată din acel loc.

Adevăratul motiv pentru care mașina roz a rămas parcată  în fața unui hotel de ani de zile

Bolidul roz a stârnit multe reacții pe platformele de socializare. Un internaut a publicat chiar și o postare pe TikTok, în care puteți vedea mașina emblematică din Londra. Potrivit postării, există motive reale pentru care autovehiculul a rămas în aceeași poziție de ani de zile.

„Când se va mișca această mașină roz? Această mașină a fost aici pe toată durata pandemiei”, a întrebat autorul postării.

Clipul a strâns milioane de vizualizări, iar internauții s-au înghesuit să își dea cu părerea.

„Doamne, da! Nu s-a mișcat și am trecut pe aici de câteva ori în ultimii ani” / „Stai... am trecut pe lângă asta acum vreo șapte luni... E ÎNCĂ ACOLO?”/„Locuiesc în Oxford și de fiecare dată când vin la Londra văd această mașină”, au fost doar câteva dintre comentariile celor care au văzut mașina, de-a lungul timpului.

În schimb, un alt internaut ceva mai bine informat a spus că McLarenul i-ar aparține unui oaspete care s-a mutat definitiv în hotelul londonez.

„Lucrez de fapt la hotelul St Pancras Renaissance, McLarenul îi aparține unui oaspete care s-a mutat permanent în hotel la începutul pandemiei, pentru că avea probleme să se întoarcă în țara sa”

Un alt comentator care a observat afirmația presupusului angajat al hotelului susține:

„E acolo de dinainte de 2018 cel puțin, proprietarul locuiește în hotel. Îi permit să o parcheze acolo pentru că arată bine”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
albert einstein foto profimedia
pablo picasso si olga captura video jpg
pilot pixabay jpg
Louis Vuitton jpg
coriandru bun jpg
Plajă din Mamaia foto OPMCTA jpg
image png
oarasul interzis china pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net