Suma ireală cerută de un român pentru o mașină cu un kilometraj record. „A mers până la Lună și înapoi, și a făcut înconjurul Pământului”

De curând, un român a publicat un anunț de vânzare cât se poate de sincer, care a generat un val de discuții în mediul online și a ajuns viral pe internet. Bărbatul vinde o mașină second hand cu un kilometraj record, însă nu doar acest aspect reprezintă o problemă, ci și suma cerută, având în vedere că proprietarul a menționat că se aude „un zgomot când conduci”.

Cât cere un român pe o mașină cu un kilometraj record / foto: Pexels
Cât cere un român pe o mașină cu un kilometraj record / foto: Pexels

Recent, un utilizator de pe platforma Reddit a distribuit un anunț publicat de un român și a ajuns rapid viral. O mașină second hand care a fost scoasă la vânzare pentru un preț neașteptat i-a uimit pe internauți. De fapt, nu doar suma cerută a fost un subiect intens discutat, ci și alte probleme pe care le reprezintă autoturismul.

Mai exact, vorbim despre o mașină second hand cu un kilometraj record, peste 900.000 de kilometri. De asemenea, vânzătorul a fost extrem de sincer și a fost dispus să ofere și mai multe detalii, printre care și zgomotul pe care îl scoate:

„Vând Volkswagen Passat fabricată în 2011. 930.000 km. Mașina merge, frânează. Din păcate, nu mai are toată puterea pe care o avea cândva. Se aude un zgomot când conduci, probabil vreun rulment”, este o parte din anunțul publicat pe site-ul OLX.

„E suspect de sincer”

Val de reacții la anunțul de vânzare / foto: Reddit
Val de reacții la anunțul de vânzare / foto: Reddit

Mai mult, românul cere suma de 4.250 de euro. De aici, anunțul a devenit un subiect de discuție pentru pasionații de mașini. În timp ce unii s-au amuzat copios, alții nu au înțeles de ce o vinde cu un preț atât de mare.

„Merită banii. Dacă a rezistat atât înseamnă că a avut grijă de ea”, „Arată mai bine decât multe mașini cu km aia «magici» de 190.000”, „La ce scrie acolo, pentru ce cere 4.250 de euro pe ea? Ne-am pierdut mințile”, „A mers până la Lună și înapoi, și a făcut înconjurul Pământului”, „Nu știți voi, soția sa e de pe Marte și mai face naveta din când în când…”, sunt doar câteva dintre comentariile apărute la postarea de pe Reddit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net