Salman Khan, anunț de zile mari. Actorul a dat marea veste chiar de pe contul Iuliei Vântur

Ultima actualizare:

În ultimele luni au existat mai multe speculații conform cărora ar exista probleme între Iulia Vântur și iubitul ei, actorul Salman Khan. Acestea au apărut în urma mai multor clipuri video din social media în care starul de la Bollywood o trata cu indiferență pe româncă, și a mers la un eveniment important fără ea. Deși Iulia a venit cu explicații atunci, acum revine cu o postare care neagă speculațiile apărute.

Iulia Vântur și Salman Khan / foto: Social media
Iulia Vântur și Salman Khan / foto: Social media

Pe contul personal de Instagram, blondina a avut grijă să realizeze o postare care are legătură cu iubitul ei, semn că lucrurile între ei continuă pe un făgaș normal. 

Iulia Vântur confirmă continuitatea relației cu Salman Khan 

Ultima filmare de pe contul de Instagram al Iuliei Vântur confirmă că lucrurile merg mai bine ca niciodată în relația lor. Este vorba despre un clip video postat de româncă în social media în care apare iubitul ei, cu un anunț de zile mari: și-a anunțat fanii că pune la vânzare prima sa operă de artă: 

„Bună! Aici Salman Khan. Prima mea piesă de artă, „Unity 1”, va fi disponibilă pentru vânzare în 7 zile pe @artfiglobal!", este o parte din mesajul actorului, care a apărut și pe contul lui personal de Instagram.

În trecut, Iulia Vântur a acordat un interviu unei publicații internaționale în care a mărturisit faptul că relația cu Salman Khan nu este doar o parte frumoasă a vieții sale, ci și o mare provocare, întrucât strălucirea lui o eclipsează și pe ea. 

„Salman este precum o stea strălucitoare. El este scutul meu. Sunt mândră de el, dar uneori este o provocare să strălucești și tu, în timp ce ești înconjurată de o aură atât de mare, precum o are el. El trăiește pentru munca sa, cufundându-se pe deplin nu numai în propriul rol, ci și în întreaga echipă și întregul proces", a declarat Iulia Vântur într-un interviu acordat City Times

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistem de rachete patriot al armatei germane profimedia 0773167857 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
babasha jpg
banner andreea marin violeta banica png
image png
teo trandafir gabi badalau bianca dragusanu jpg
banner crbl png
baza stanga lourdes 1 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net