Adevărul despre relația Iuliei Vântur cu Salman Khan. Cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi: „A fost chiar o întâmplare”

Iulia Vântur si Salman Khan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din 2011, însă puțini sunt cei care știu cum s-au cunoscut cei doi.

Iulia Vântur și Salman Khan / Sursă foto: arhivă
Iulia Vântur și Salman Khan / Sursă foto: arhivă

Cum s-au cunoscut Iulia Vântur și Salman Khan

Iulia Vântur și Salman Khan s-au cunoscut în 2011, după ce fosta prezentatoare TV a făcut o vizită în India. De atunci, s-a speculat că cei doi au păstrat legătura telefonic și că cel care le-a făcut cunoștință a fost chiar fostul iubit al vedetei, Marius Moga. Cu toate acestea, în urmă cu câțiva ani, în cadrul unui interviu, românca a declarat că l-a cunoscut pe superstarul de la Bollywood, pe un teren neutru.

„Dar eu nici măcar nu m-am întâlnit cu el în India, ci ne-am întâlnit pe un teren neutru. Şi a fost chiar o întâmplare. Deci, aşa a fost să fie. Cunoşti unii oameni şi apar în viaţa ta pentru că aşa e să fie”, a declarat Iulia Vântur, în urmă cu mai mult timp, pentru OK Magazine.

Iulia Vântur: „Eu am încercat să stau departe de acest subiect”

Cei doi nu au confirmat relația la început, chiar dacă presa din România, cât și jurnaliștii din India îi zăreau des împreună. Odată cu trecerea timpului, Iulia Vântur a recunoscut că formează un cuplu cu Salman Khan, iar de atunci, cei doi sunt mereu în atenția publicului. Tot în urmă cu ceva timp, fosta prezentatoare TV spunea că se înțelege foarte bine cu celebrul actor, însă preferă să păstreze intimitatea în privința relației lor.

„Evident că suntem OK. Eu am încercat să stau departe de acest subiect pentru că ţin la intimitatea mea, plus că s-a speculat atât de mult pe acest subiect că orice aş spune se interpretează. Suntem foarte bine, evident. Ştiu că există o curiozitate cu privire la acest subiect, însă, curiozitatea mea nu merge atât de departe”, a mai declarat Iulia Vântur pentru sursa citată.

Nu demult, s-a zvonit că Iulia Vântur și Salman Khan nu mai formează un cuplu, însă vedeta a ieșit în public pentru a face lumină în acest sens și a precizat că nimic nu este adevărat. Cei doi își continuă povestea de dragoste în India, acolo unde blondina a devenit celebră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
oana roman jpg
image png
Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit. Foto: cancan.ro
Banner Gheorghe Turda
heidi klum costum baie profimedia jpg
Banner Dana Roba
Mihai Mitoseru și Andreea Mantea au cântat și au dansat alături de marea artistă
cub bianca dragusanu alex bodi bun png
image
actualitate.net
image
actualitate.net