Adevăratul motiv pentru care Iulia Vântur a decis să părăsească România și să se mute în India: „A încercat să mă oprească...”

Iulia Vântur (43 de ani) a părăsit România în anul 2012 și s-a mutat în India, acolo unde și-a construit o carieră în muzică și film și a reușit să cucerească Bollywood-ul. De mai bine de 10 ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu celebrul actor Salman Khan. De ce a decis vedeta să plece, de fapt, din România și ce greutăți a întâmpinat în India?

De ce s-a mutat Iulia Vântur în India, de fapt / foto: colaj Instagram
De ce s-a mutat Iulia Vântur în India, de fapt / foto: colaj Instagram

Pentru Iulia Vântur a fost o adevărată provocare să se mute în India. A părăsit România în anul 2012, și deși și-a construit o carieră în muzică și film și a reușit să cucerească Bollywood-ul, vedeta a recunoscut că îi este destul de greu să strălucească alături de iubitul ei, faimosul actor Salman Khan. De asemenea, într-un interviu recent, ea a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a decis să se mute în India.

„Inima mea a ales. Nu te pui cu inima mea, ea merge și până la capătul lumii, dacă așa simte. Mintea a avut obiecții, a încercat să mă oprească. Eram în spațiul meu foarte confortabil, acasă, în România. Aveam părinții, prietenii, lumea mea, viața mea, de care eram foarte mulțumită, o carieră de succes.

Iulia Vântur: „ Nu am vorbit mult despre viața mea, poate o voi face într-o zi, pe îndelete… într-o carte”

Dar viața mi-a adus această opțiune și mi-am urmat sufletul, mi-am urmat vocea interioară. Probabil că aș fi regretat toată viața dacă n-aș fi încercat măcar. Am încercat, am crezut în alegerile sufletului meu și iată-mă, după mai bine de 7 ani… sunt tot în India. Și, cred că am făcut cea mai bună alegere pentru evoluția mea personală, care s-a extins apoi și în cea profesională. Mă bucur că am avut curaj. Am trăit experiențe unice, am învățat multe despre mine, despre viață, am cunoscut oameni remarcabili, oameni diferiți, cu mentalitate diferită.

În India m-am maturizat, am devenit femeie cu adevărat. Nu am vorbit mult despre viața mea, poate o voi face într-o zi, pe îndelete… într-o carte”, a declarat Iulia Vântur, pentru viva.ro.

Totodată, vedeta a vorbit și despre faptul că a fost marcată de condițiile în care mulți oameni trăiau pe străzi în India: „Când am ajuns prima dată, eram prea fascinată de ideea de a fi în țara poveștilor lui Eliade. Eram ca un copil uimit de tot ce descoperea, de culori, de sunete, de muzică, de arome, de haine. India este fascinantă, are multe de oferit. Țin minte însă că m-au marcat condițiile în care mulți oameni trăiau pe străzi. Și, cu toate astea, zâmbetul, acceptarea și recunoștința lor. Asta a fost prima lecție învățată în India”, a mai spus Iulia Vântur.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
andreea bostanica ilinca vandici colaj instagram jpg
banner Nouria Nouri png
oana zavoranu colaj instagram jpg
sean diddy profimedia jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
banner Vladuta Lupau png
carlas dreams
image
actualitate.net
image
actualitate.net