Iulia Vântur, dezvăluiri neștiute din relația cu Salman Khan. Motivul pentru care vedeta se simte incomod la brațul actorului

Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Însă, ca în orice relație, lucrurile nu sunt mereu doar lapte și miere. Ei bine, în acest sens, vedeta a făcut dezvăluiri despre cât de greu este să fie partenera unui actor atât de celebru.

Iulia Vântur & Salman Khan
Iulia Vântur & Salman Khan

Iulia Vântur, despre dezavantajele relației cu Salman Khan

Relația dintre fosta prezentatoare TV și faimosul actor de la Bollywood a devenit una dintre cele mai populare din România. Chiar dacă până acum nu a dezvăluit prea multe detalii din culisele relației lor, Iulia Vântur și-a deschis sufletul și a vorbit chiar și despre aspectele mai dificile ale poveștii lor de iubire.

Salman Khan se numără printre cei mai iubiți actori din India, bucurându-se de un succes colosal pe plan profesional. Acest lucru îi aduce multe avantaje și Iuliei Vântur, însă are parte și de câteva dezavantaje, despre care nu s-a ferit să vorbească.

Deși este și ea o celebritate peste hotare, fosta prezentatoare TV a recunoscut că îi este destul de greu să strălucească alături de iubitul ei. Românca susține că este destul de dificil să fie partenera unui actor atât de faimos, însă este fericită că trăiește o astfel de poveste de dragoste.

„El este precum o stea strălucitoare. Este o provocare să strălucești și tu în timp ce este înconjurat de o aură atât de mare precum o are el”, a declarat Iulia Vântur.

Cum se înțelege Iulia Vântur cu părinții lui Salman Khan

Pentru Iulia Vântur a fost o adevărată provocare să se mute în India. Cu toate acestea, vedeta TV susține că a fost primită cu multă iubire și căldură, lucru care a ajutat-o extrem de mult să depășească momentul. Blondina a declarat că are o relație foarte bună cu familia lui Salman Khan, de care se simte foarte apreciată.

„Da, mă simt ca acasă în India. Am o nouă familie, care m-a „adoptat” și pentru care sunt foarte recunoscătoare. Care mă face să mă simt iubită. Mă simt de-a casei, de-a familiei. Și e atât de frumos să ai o familie care petrece timp împreună, care sărbătorește totul împreună și se susține în momente dificile”, spunea Iulia Vântur în urmă cu ceva timp, potrivit Viva.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net